412956.jpg

Tämä lumiukkotyö on tehty aikanaan esikoisen piirustuksesta. Kuvakulma oli hankala, kun yritin saada värit näkymään. Tämä on oikeasti vain vähän pienempi, kuin tuo krookustyö.

422980.jpg

422984.jpg

422986.jpg

Tälle ylemmälle tulppaanille oli käynyt haaveri. toinen lehti on napsahtanut rikki. Ja tuo alempi on sen verran kesken, että siitä puuttuu reunat, ja ripustuslenkit.

422987.jpg

422990.jpg

Tämä on siis se "tuikkulyhty". Suunnittelumoka oli, kun laitoin kynttilätason liian ylös, nyt kynttilä valaisee vain työn yläosan. Muuten tykään kyllä tästä. Haluaisin tehdä tämäntyylisiä lisääkin.

Tässä vielä se hukkaan lennellyt perhonen, joka tänään ilmestyi esiin. Kuva on räpätty illalla, mies ja esikoinen toimivat pitelijöinä, joten josain vaiheessa voisin yrittää saada kuvan ihan päivänvalolla ja ikkunassa.

458293.jpg

505144.jpg

Tämän majakkatyön suunnittelin vanhempieni mökille sisutukseen sopivaksi. Mökillä on keltainen keittiö, parvella on sinistä ja alakerrassa valkoista, harmaata ja punaista. Ajattelin, että majakka aiheena on sopiva tuonne meren rannalle. Tuon majakan taustalla oleva merta kuvaava sininen lasi oli oikea löytö tuohon, siinä niin kauniisti lyö laineet rantahiekkaan.