Innostuin tänään etsimään pääsiäisverhoja. Mun liina-/verhokaappi oli niin kamalassa siivossa, että mun oli ihan pakko romauttaa koko komeus lattialle, ja viikata ja järjestää se. Vaihtelin verhoja ja pesin ikkunoita sisältä päin. Välillä kuskasin tyttöä kerhoon ja puuhailin niitä jokapäiväisiä äitihommia. Mulla oli yhdessä huoneessa vielä jouluverhot, semmoset tummansini-vihreäraitaiset, ja se koko huone oli niin pimeä, että tuli kyllä mukavan valosaa, kun laitoin kelata-valkoista tilalle. Keittiöönkin laitoin keltaiset verhot, enkä malttanu olla laittamatta jo vähän pääsiäiskoristeitakin esille. Maljakoissa on tyttöjen tekemät virpomavitsat, mitenhän niitä raaskii antaa pois, ne on niin kivan näköisiä. Että superhypertehokas päiväni ei olis jääny vajaaksi, pesin vielä yhden keittiön maton, puunasin syöttötuolin, ja moppasin keittiön lattian. Ja pyykkikonettakin tuli käytettyä.Olinpa mää tosiaan ahkera, tulee ihan hiki, kun lukeekin. No, nyt voi taas muutaman päivän (lue viikon) notkua koneella hyvällä omallatunnolla.

Pääsiäiskoristeitten joukosta löytyi mun lempparikoriste jo vuosien takaa. Laitan kuvan, kun tämä on semmonen helppo, mutta ihan näyttävä juttu, jonka voi toteuttaa vaikka lasten kanssa.

483721.jpg

Tuo ristikko on tehty ihan puutikuista, joitten ympärille on kierretty keltaista ja valkoista piipunrassia.Nuo munat on valkoista piirustuspaperia. Tiput on tehty tupsuista, silminä pienet helmet ja nokka on oranssia huopaa.

483722.jpg

483726.jpg

Illalla kävin vielä vähän askarteluhuoneessakin, maalailin ja koristelin parit munat, jos ne onnistuu, niin laitan myöhemmin kuvia. Tällä viikolla pääsin viimein lasienkin kimppuun, ja kävin miehen siskolla yhden illan silppuamassa ja hiomassa laseja. Oli kivaa. Huomenaamulla meillä olis tarkotus lähtä sinne Ikeaan, toivottavasti se hylly on nyt semmonen, että se meille passaa.