Näin ne viikot vaan vierähtää, eikä mitään saa aikaiseksi. Onkohan tämä kuluva talvi jotenkin poikkeuksellisen kiireinen, vai miten tuntuu, ettei koskaan ehdi edes tietokonetta avaamaan. (laiskuutta kai se vaan oikeasti on). Onneksi sentään on nuo PikkuRouvien kokoontumisajot, niin siellä nyt ainakin tulee ainakin puhuttua askartelusta, välillä jopa tehtyäkin jotain.

Eilen vietimme kerhossa Jaanan synttäreitä. Herkuttelimme makoisalla kakulla, läyrysimme ja värkkäsimme. Ja tietysti myös lahjoimme päivänsankaria. Jaana oli tavoilleen uskollisena tehnyt myös meille lahjat, mutta siitä huovutetusta sydänavaimenperästä en muistanut ottaa kuvaa. Tässä kuitenkin kuvat lahjastani Jaanalle. Paketoin minitavarat tuommoiseen pop-up-boxiin, jonkalaisia olen bongaillut youtubesta.Ostin Jyväskylän koulutusreissulta itselleni tuliaisiksi kutistemuovia (liian vähän) ja siitä on tullut nyt kokeiltua montakin nukkekodin "lasitaulua". Jaana sai yhden ja swappiinkin tein yhden.
Kerhon aiheena meillä oli luistimet ja puukengät. Tuulia kyllä innostui sohvan tekoon ja päivänsankari liimaili boksia kokoon. Me Nannan kanssa kaiveltiin nahkapussia. Luistinten aikaansaaminen oli mulle lähes ylivoimaista. Sen verran jäi kaivelemaan eilisten tuotosten epämuodokkuus, että tänään piti vielä kotona yrittää tehdä paremmat. No, ei nämäkään niin hienot oo, ku olin mielessäni visioinu, mutta kai noilla pimeässä luistelee.

Tämmöisiä tällä kertaa.