541538.jpg

 Meillä eletään taas prinsessaelämää, toisiks nuorin neiti on tullut prinsessaikään. Meillä löytyy prinsessarekvisiittaa vaativampaankin makuun, nämä pienimmät prinsessat on siinä mielessä onnekkaita, että lähes kymmenessä vuodessa on kertynyt jos jonkunlaista prinsessamekkoa, koruja, kruunuja, laukkuja ja kenkiä. Yksi hauska piirre näitä meidän kaikka neljää prinsessaa yhdistää, ihan samoin kuin isommille aikanaan, näille pienillekin pitää laittaa stereoista musiikkia, prinsessamekot päälle, ja sitten pyörähdellään olohuoneessa niin prinsessana.

 Prinsessateema toimii hyvin myös ns.kasvatuksen tukena. Pyysin neitiä keräämään ensin lattialle räjäytetyn lelulaatikon, ennen kuin laitan musiikin päälle. "Siivoaako prinsessat?", kysyi tyttö. Vastasin, että joo, prinsessoitten kotona on aina siistiä.

 Tänään meidän toisiks vanhin prinsessa täyttää siis jo kymmenen vuotta, röyhelömekot ja kruunut ei enää kiinnosta, mutta synttärilahjaksi on täti luvannut korviin reiät, joten prinsessajuttuja silti. Tämä meidän toisiks vanhin tyttö on, kuten pari vuotta sitten ovessa luki "tällä asuu hevoshulu", paitsi että nykyään on "koirahulu". Mm. allergioitten takia meille ei oteta omaa koiraa, mutta onneksi kavereilla on koiria, joita tyttö pääsee välillä hellimään.

 Aikanaan, kun ostin 3d-kuvavihon, tyttö varas itelleen tuon kultaisen noutajan kuvan, ja sanoi, että haluaa siitä kortin. Sehän se sitte oli pakko tehdä. Tuo kortti on suunnilleen kokoa A3. Nykyään on kaikista ihanista askartelumateriaaleista oikea runsaudenpula. Niin paljon on saatavilla kaikkia mahtavia juttuja, että korttia ideoidessa on sitten sormi suussa, että mitä laittais, ja mitä jättää pois. tuo kukkapaperi oli niin suloista, että mun oli pakko ottaa se, vaikka ei se ehkä kaikkein paras vaihtoehto koiran kaveriksi ookkaan. Minä en oo yhtään "eläinhulu", joten oma nuo eläinkuvat tuottaa mulle aina päänvaivaa, kun ne ei "puhu" mulle.

 Tänä iltana saadaan meillä herkutella hattaralla, kun tyttö toivoi, ja sai, semmosen ihmekoneen lahjaksi. Ei sitä ennen saanu hattraa, ku joskus sirkuksessa.