Tänään sain viettää mukavaa laatuaikaa kaltaisteni seurassa. Meillä oli koossa Oulun seudun nukkekotikerho \"Pikku-Rouvat\". Suunnittelimme kerhomme tulevaisuutta mm. kokoontumispaikkaa, kerhon teemoja, swappeja ym. Ja tietysti suut vaahdossa vaihdoimme ideoita ja kyselimme toisilta neuvoja ja vinkkejä. Kiitos oikein paljon kaikille mukana olleille sekä terveisiä niille, jotka eivät tällä kertaa päässeet mukaan. Kunhan saamme varmisteltua kokoontumispaikan, niin ilmoittelemme blogeissamme seuraavasta kokoontumisesta, jonne kaikki Oulun seudun nukkekotiharrastajat ovat tervetulleita. Pikku porukalla kokoontuminen onnistuu vuorovedolla kodeissakin, mutta sen verran on tullut kyselyitä, että on järkevämpää kokoontua jollain \"yleisellä paikalla\", niin osallistujien määrä voi olla isompi.

Järjestimme taas kerhoswapin, jonka aiheena oli nyt -\"jotain pöydällä pidettävää\". Minä muovailin hedelmiä ja tein kuoharinkorkinrautahärpäkkeestä hedelmäkorin.

1318140.jpg\"

1318142.jpg\"

1318145.jpg\"

Minä sain emännän ominaisuudessa aivan ihania tuliaisia, KIITOS kaikille.

1318149.jpg\"

Swapista sain kukkakorin ja pikkuisen virkatun liinan. Kiitos Tuulia! Tuuliaita sain myös tuon joulukaktuksen ja isomman virkatun liinan. Teijalta sain tuon kanttisen liinan, Chrisseltä tuon söpösen pienen nallen, Nannalta ristipistotyynyn ja Vuokolta materiaalia: ruusuja, brodyyriä ja pieniä pyykkipoikia.  Aivan ihania kaikki: Kiitos!

Muistakaapas käydä osallistumassa ARVONTAAN, aikaa on vielä huomiseen iltapäivään klo 14 saakka.