Pitkä kuuma kesä jäi tällä kertaa tulematta, mutta on kesä silti aina lesä ja loma on lomaa, vaikka satas puukkoja. Me reissattiin Ruotsissa ja Norjassa, Kalajoella ja Vaasassakin käytiin. Ollaan juhlittu monia rippiläisiä ja omakin typykkä täytti 5 vuotta. Tänään vielä kahviteltiin sukulaisten kanssa ja juhlittiin synttäreitä, vaikka oikea päivä oli jo 1.8.

Eilen käväisin työmaalla mutkan. Oikeastaan on kyllä taas kiva aloittaa työt. Mulle on tulossa 14 esikoululaista, joten säpinää varmasti on luvassa.

Loman aikana en oo saanu tehtyä askartelupuolella juuri mitään. Ristipistomatto on edelleen kesken, Nukkikselle en oo tehny mitään, eikä mummun lyhtykään ole juuri edistynyt. Tänä syksynä aion oikeasti ottaa jonkun arki-illan itselleni, ja alan käydä miehen siskon luona tekemässä sitä keskeneräistä tiffanytyötä. Onneksi myös Pikku Rouvat alkavat taas kokoontua, joten terapiaa on luvassa.

Miniasiat on olleet sen verran mielessä kesälläkin, että jotain aiheeseen littyviä matkamuistoja tuli hankittua, keräsin mm. pieniä kiviä ja simpukankuoria Norjasta. Meidän kamera rupes temppuileen lomalla, enkä oo vielä kuvannu niitä, mutta laitan myöhemmin kuvia.

Laitanpa tähän jonkun kivan maisemakuvan reissun varrelta.

1805462.jpg

Svartisen-jäätikölle tehtiin vaellus.

1805474.jpg

Pikkutytöt etsivät vuorenpeikkojen koteja näiilä seutuvilla, sillä aikaa kun isi ja isommat oli luolaretkellä.

1805485.jpg

Saltstraumenin sillalta näkyvät maailman voimakkaimmat vuorovesipyörteet.

1805493.jpg

Viimeinen kuva on Kalajoelta, ukkonen ajoi uimarit pois. siihenköhän kesä päättyi?