Tosi hitaasti kyllä etenee tuo nukkekodin sisustus. Mulla on työn alla muutama salaisuus, joten niistä myöhemmin. Tässäpä nämä tämänkertaiset värkkäilyt:

1247526.jpg

1247531.jpg

1247506.jpg

Eli "eteiseen" naulakko ja avainkaappi. Oon yrittäny miettiä, miten saisin järkevästi tuohon ulko-oveen ikkunat, mutta asia on vielä suunnitteluasteella. Samoin ovat kiinnittämättä jo kesällä ostetut ovenkahvat ja kolkutin. Naulakko on muuten väännelty kuparilangasta ja siihen on liimattu liivinhakaset koukuiksi. avainkaappi on paspispahvia. Ovi on vielä ilman saranaa. Yritin viritellä noista ääriviivatarroista saranat, mutta ei tullu vielä oikein toimiva ratkaisu.

1247520.jpg

Avaimet on leikattu tavan fiskarsseilla kertakäyttöuunivuuasta. Ja avaimenperä (joka ei oikein kuvassa erotu) on sydämen muotoinen "paljetti".

Kovasti tekis mieli taas pitkästä aikaa massailla, ja laskiaispullatkin pitäs kohta nukkikseen leipoa, sekä tietysti herra ruuneperin torttuset sekä omaan kotiin, että nukkikseen. Ristipistoihinkin jäin melkein koukkuun... miten sais vuorokauteen muutaman tunnin lisää aikaa???