(Muokkailin vähän, kun nuo linkit ei näköjään toiminu. Nyt niitten pitäs toimia.)

En oo mikään muotitietoinen ihminen, varsinkaan pukeutumisessa, mutta en myöskään sisustamisessa, puhumattakaan musiikista. Askartelussa pysyn netin avulla nykyään "muodin" mukana, ja niinpähän piti tänään kokeilla Maze Bookin tekoa. Ohjeeseen törmäsin viime viikonloppuna muistaakseni Ihan Itsessä. Ja se video-ohje löytyy täältä. Muistinvaraisesti aloin tänään kokeilemaan tuommosen pikku kirjasen tekoa. Kaikki vaiheet ei ehkä menny ihan "oikein", mutta sainpahan sentään jonkulaisen version tehtyä.

463651.jpg

463652.jpg

Ja mitä isona edellä, sitä pienenä perässä. Piti siis kokeilla vähän minimpääkin versiota. Olis vaan saanu olla ohuempaa paperia, mutta söpönen tästä kyllä silti tuli. Sopis vaikka albumiksi nukkekotiin.Noitten lankojen päihin laitan ehkä vielä helmet, ettei ne ala purkautuun.Samoin tuossa isommassa kirjasessa pitää huolitella nauhojen päät.

463653.jpg

463655.jpg

463656.jpg

Samaan aikaan pikkulikat maalas vesiväreillä, ja keittiössä oli myös sen näköistä.

En vielä tiedä mitä laittaisin tuon kirjan kansien väliin, mutta eiköhän tässä jotain saa kehiteltyä, yks idea jo muhii päässä.

Nuo sisäsivut taittelin ja leikkasin sen video-ohjeen mukaan, en vain oikein ymmärrä, teinkö kaiken oikein, kun piti käyttää liimaa, että sain kaikki sivut nätisti kaksinkertaisiksi.