Esikoinen oli aamulla huonovointinen, oksetti, päätä särki, niska oli kipeä... Koko päivän on tyttö ollut aikalailla vaakatasossa.  Pahinta tietysti oli, että pitkään suunniteltu ja hartaasti odotettu pyjamabile/leffailta kavereitten kanssa piti perua. Tyttö oli kutsunut kolme kaveria meille yökylään. Onneksi nyt pikkuhiljaa alkaa tytöllä olo helpottamaan, ja jaksaa jo olla istallaankin.

Minä puolestaan säntäsin päivällä askarteluhuoneeseen aikomuksena saada oikein jotain aikaiseksikin, kun kerranki pääsee päivällä hommiin. Ehdin tehdä mapille kotelon ja muutaman niistä miniprinteistä, kun alko tulla outo olo. Tulin ylös, ja mittailin lämpöä, no ei sitä ollu, ku 37, 3, mutta sepä se selitti huonon olon. Onneksi nyt tuntuu jo paremmalta. toivottavasti olis vaan joku pikapöpö. Toisiks vanhin tyttö meni kaverille yökylään, kaks pienintä leikkii, ja mies meni sulkapalloa pelaamaan.

Tein muutaman kuvasivun, niin ei tartte mun höpinöitä lueskella, jos kuvat kiinnostaa. Pitäs saada aikaseksi alkaa keräämään myös listaa linkeistä. Mitenkähän niitä "nappeja" laitetaan, ne olis myös kivoja, mutta mulla ei oo harmainta aavistusta niitten tekemisestä.

Tässä tämän päivän ainokainen tuotos:425721.jpg

Huomenna sais olla hyvä olo, kun sovin yhden tärkeän menon huomiselle. Ja muutenkin lomalla pitäs olla kaikkien terveenä.