Se on onneksi täyttä totta, että tänään oli Pikku Rouvien kerhotapaaminen. Aiheena meillä oli valaisimet. Auliina kokeneena konkarina antoi vinkkiä kruunujen väsäilyyn. Välillä konttailtiin lattialla helmien perässä, ja välillä oltiin naurusta kaksin kerroin, mutta niin vaan saatiin komia rivi ruunuja tehtyä. Kahtokaapa vaikka:

1922451.jpg

Siinä ne on somassa rivissä; Veikkaisin, että vasemmalta alkaen tekijät oli: Mira, minä, Jaana, Tuulia, Nanna, Taina, Epe ja Vuokko. Tuossa alalaidassa on vielä Auliinan tulevat seinälampetit. 

Svappiaiheena oli keittiö. Rouvat olivat värkkäilleet tämmöisiä ihanuuksia:

1922449.jpg

Minä olen tuon ihanan Epen tekemän keittiöjakkaran onnellinen omistaja. Se on näköjään tässä mun kuvassa niin huonossa kuvakulmassa, että pitää ottaa siitä vielä päivänvalossa parempi kuva.

Vaihdoimme Epen kanssa henk. kohtaisestikin, kun voitin viimeksi kerhossa Epen tekemän söpön tuolin ja halusin sille samanlaisen kaverin, niin sovimme, että vaihdan sen johonkin ruokasaliin tulevaan ruokaan.

1922436.jpg

Tässä kuvaa eilisillan askarruksista. Epelle meni siis kerhosvappi, joka piti sisällään tuon petkuhuiputus-emalikannun. Se on tehty piirustuspaperista. Jauheliha ja tuo alla oleva liina sisältyivät samaan pakettiin. Tuolivaihdossa Epelle meni broileri/kalkkuna, broilerinkoipi, liha (paisti)+irtoviipaleet ja täytekakku.

1922426.jpg

1922431.jpg

1922434.jpg

Viinirypäleet jätin itelle ja tuo hieno tarjotin (sekä tulitikku ;) ) on kuvausrekvisiittaa.

Viime viikolla törmäsin tämmöiseen ihanuuteen: http://mizzu.vuodatus.net/blog/category/Venehuvila  Ja silmäni avautuivat, mullahan on roikkunut tuommonen samanlainen hylly seinällä vuosikaudet. Siispä tuumasta toimeen ja kalusteita hyllyyn. (Sattumalta mulla on noita samoja Lidlin kalusteita, mutta toivottavasti Mizzu, et tykkää huonoa, kun matkin kivaa ideaasi)

1922447.jpg

Viimeisissä kuvissa uusi kruunu paikallaan kahvilassa. Kruunu on mukailtu Päijät-Hämeen nukkekotiharrastajien ohjeesta.

1922458.jpg

1922467.jpg

Jos joku ihmettelee näitä laadukkaita kuvia, niin joo, meillä on uus kamera. Mies lahjoi itse itsensä, kun täytti 40v.