Hitaanlaisesti päästään käyntiin tämän Vuodatuksen uudistuneen blogisysteemin kanssa. Kovin uudenlaiselta ja oudolta näyttää tämä uusi versio, mutta jospa tähän pikkuhiljaa pääsis sisälle.

Nukkekotiperheeni on vihdoin päässyt myös hygienia-asioissa aimo harppauksen parempaan suuntaan. Sain nimittäin viimeinkin tehtyä nukkikseen kylpyhuoneen. Kun olin tyhjentänyt talon näyteikkunareissua varten, kannoin sen kotiiin tultuamme suoraa päätä kellariin, ja ryhdyin hommiin.  Olin jo aikoja sitten ostanut Nukkekoti ja Lelusta kylpýhuonekalustesarjan alekorista, ja ehkä yksi syy hitaaseen aloitukseen olikin juuri ne kalusteet. En ollut niitten kanssa oikein sinut. Tein kuitenkin päätöksen, että niillä nyt mennään, joten lähdin seuraavaksi etsimään sävyihin sopivia seinä-ja lattiamatskuja. Netistä löytyi aika täydellisesti sopiva lattiaprintti, ja seinälle löytyi tapetti omasta paperilaatikostani. Täytyy tunnustaa, että tuli mentyä näitten pintojen kanssa sieltä, missä aita on matalin. Olisihan laatoituksen voinut tehdä "oikeastikin". Lopputulos kelpaa kyllä minulle, ja saa siis kelvata nukkisperheellekin ;)

IMG_0142-normal.jpg

IMG_0143-normal.jpg

IMG_0144-normal.jpg

IMG_0145-normal.jpg

Vintin toinen puoli tuli samassa rytäkässä tapetoitua, ja lattiaan laitoin biltemalankut. Tästä huoneesta tullee jossain vaiheessa vierashuone/työhuone, mutta nyt siellä on hyvä säilyttää kaikenlaisia tavaroita.

IMG_0146-normal.jpg

IMG_0148-normal.jpg

Ulko-oven pielessä riippunut lyhty hajosi kuljetuksen aikana, ja korjasin siitä entistä ehomman -sähkövalolla toimivan.

IMG_0140-normal.jpg

Tässäpä nukkiksen terveiset tällä kertaa.