Kovin kiireistä on tämä elämä, kun ei tahdo ehtiä edes tietokonetta avata. Aamuisisn yleensä käyn pikaisesti kurkkaamassa sähköpostit, ja jos ehdin kurkkaan muutamaan suosikkilistalla olevaan blogiin. Nyt tuntuu olevan semmoinen hetki, että varastan muutaman minuutin blogien tutkailuun ja laitan tännekin vähän kuulumisia.

Viime lauantaina tosiaan sai alkunsa meidän Oulun seudun nukkekotiharrastajien oma kerho. Oikein paljon kiitoksia Vuokolle, kokoonkutsumisesta ja kerholle tarjotuista puitteista. Terveisiä myös söpöselle pikkuneidille (joka luultavasti on oikeasti nukke) niin kiltisti se tillitti meidän hurmoksessa paasaavien naisten vouhotusta. Kiitos myös kaikille kerholaisille hyvästä seurasta. Ja tervetuloa oikein paljon sitten meille seuraavalla kerralla.

Mulla on tässä viikon aikana jännitystä riittänyt, kun ensin tietysti jänskätti se uusi kerho, ja sitten piti jännittää, kun mies otti ja meni ilmoittamaan minut siihen Kalevan "Tavallinen talentti" juttuun. No mieheeni verrattuna olenkin kyllä askartelussa melkoinen talentti, mutta moneen muuhun askartelijaan verrattuna oon kyllä sitten enempi vaan se tavallinen. No suhtaudutaan asiaan siis siten, että näin mukavaa harrastusta kyllä kelpaa mainostaa ja harrastaa, olipa sitten kumpi vaan, tai vaikka molemmat.

Sitä haastattelua varten muokkailin sitten vähän sitä omaa lyhtyäni, ja tässä siitä pari kuvaa.

Tuo penkki on omatekoinen ja uusi.

Laitoin tuonne takaseinään "tapetin" verkon taakse. Pieni sisustettu lyhty sai alleen lidlistä ostetun, vakoiseksi maalatun kaapin. Laitoin myös hopeanväriset verhot ja sivuseinälle yhden hyllyn. Kuvat on kyllä taas aika himmeät, mutta nyt tämä lyhty on vähän persoonallisemman näköinen, kuin edellisessä muodossaan.

Tämä lyhty on minusta nätti, ja mua harmittaa kovasti, etten ostanut näitä silloin useampaa. Hain viimeksi kaupungilla askarteluun sopivaa lyhtyä, mutta nyt ei tosiaan ole mikään lyhtyjen sesonkiaika, ei missään kaupassa ollut mitään sopivaa.Näitäkin kannattaisi näköjään hamstrata varastoon, kun löytää kivan.