Hyvää syyslomaa kaikille syyslomalaisille ja mukavaa lokakuista viikon alkua niillekin, joilla ei nyt ole lomaa. Me ollaan aloitettu loman vietto hiljaisissa merkeissä, kun koululaiset lähti eilen mummulaan. Mieskin on töissä päivät, joten ollaan pikkutyttöjen kans kolmestaan kotona. Toisiks nuorin neiti oli heti ekana loma-aamuna sen verran räkäinen, että vietettiin tämä päivä sisällä. Tosin neidit oli suunnitelleet lomaohjelmaksi muovailua ja muistipeliä, eivätkä ollenkaan innostuneet, kun jossain välissä aamupäivällä ehdottelin pihalla käyntiä. Iltapäivällä alkoikin sitten sataa, niin siinäpä ne pihailut sitten unohtu.

No, muovailuhan on oikeastaan aika hauskaa puuhaa, kun neidit muovailee omiaan ja minä omiani. Tällä kertaa kyllä sain jäädä yksin "vuovailemaan", kun tytöt jo keksi muita leikkejä. Minä yritin väsätä cernit-massasta jotain pientä. Huomasin taas, kuinka vaativaa hommaa tuo massailu on ja täytyy taas nostaa sitä olematonta hattua kaikille hienoja massajuttuja tehneille. Omiin tuotoksiini olen osittain tyytyväinen, mutta osa on kyllä semmosta räpellystä ja harjoituksen puutetta. Tässä nyt kummiskin kuvia näistä kummankin sarjan tuotteista.

Herkkuja päytään, eli suklaata, valkosuklaata, neekerinpusua ja dominokeksejä.

1004352.jpg

1004321.jpg

Vähän keittiövälineitä. Nuo folio-osat oon tehny jo joskus aikoja sitten oottamaan seuraavaa massailukertaa, että teen niihin sitte varret. Juustohöylät on ehkä vähän liian pieniä.

1004330.jpg

1004327.jpg

Jotain vähän terveellisempääkin sapuskaa.1004341.jpg

1004339.jpg

Porkkanoihin oon tyytyväinen, kurkkuja pitää vielä harjoitella, nuo pienet on olevinaan herneen palkoja ja herneitä. Ja pitäähän nukkekodista tupperit löytyä :)

1004335.jpg

1004332.jpg

Näistä appelsiineista ei olis kannattanu ehkä ottaa kovin tarkkaa lähikuvaa. Pitää joskus etsiä jonkulainen ohje näihin, en osannut muistinvaraisesti tehdä oikein hyviä, mutta vähän sinne päin sentään.

1004323.jpg

Nuo "lihapullat" on pyöritelty ylijäämäpalasta ja samoin spagetti, siinä on appelsiinin muovailusta jäänyttä massaa, joka on vähän oranssin sekaista. Mutta kyllähän nuokin aika hauskalta näyttää tuossa lautasella, kun on niin hienot nuo minun astiat ja aterimet.

Mulla on nyt työn alla yks yllätys-salaisuus, joten luultavasti menee taas aikaa, ennen kuin voin laittaa kuvia niistä miniaskarteluista. Sen verran voin salaisuuden verhoa raottaa, että ennen joulua voin kuvat kummiski näyttää.

Jospa tässä vielä ehtis loman aikana jotain väsätä ihan itsellekin, tuskin sentään nukkekotiin saan tapetteja.