Tänään olen kököttänyt melkein koko päivän kellarissa nyhertämässä miniaskartelun parissa. Työn alla on kyllä semmoinen projekti, josta en voi laittaa kuvia vielä. Luultavasti kuitenkin melko pian on siltäkin rintamalta näytettävää.

Joulu kolkuttelee pian ovella, ensi sunnuntai on ensimmäinen adventti. Blogeissa on askarreltu ihania jouluisia minijuttuja, ja itsekin palan halusta päästä joskus laittamaan omaan nukkekotiini joulua. Tässä vaiheessa täytyy vielä tyytyä muihin jouluisiin askarteluhommiin, sillä nukkekodin sisustus etenee niin hitaasti. Olen saanut laitettua olohuoneeseen lattian ja tapetit, mutta niistäkään ei ole kuvaa. Haluaisisn saada sinne vähän huonekalujakin, ennen kuin esittelen sitä sen enempää.

Ostin eilen uuden lyhdynkin. Suunnitelmissa olis siitä kyhätä mummulle jotain. Tätä vartenhan ostin jo aikaa sitten yhden lyhdyn Tiimarista, mutta se ei ole puhutellut, joten en oo sille tehny mitään. Ehkäpä siitä tulee joskus joku pääsiäisjuttu, kun se on keltainen.

Seuraava urakka onkin sitten joulukorttien teko. Pitäis keksiä joku mukava idea, sittenhän ne olis  puoliksi tehty...

Työmaallakin alkaa joulu painaa päälle, joulujuhlaohjelmaa pitäs alkaa harjoittella, ja joululaulut vois muutenkin ottaa ohjelmaan. Lastenkin kanssa vois askarrella joulujutskia, taas pitäs olla se hyvä idea, tai vaikka kaks.

Laitan tähän lopuksi kuvat jo aiemmin massailluista pipareista. En millään malttanut olla kokeilematta, kun näitä on niin monissa blogeissa ollut. Piparimuotit tein kertakäyttöpaistovuoasta. (kamala sana muuten).

1008667.jpg

1008669.jpg