Meillä on kuopus potenut jotain kuumevirusta koko viikon. Mitään muita oireita ei oikeastaan ole ollut, kuin viimeistään illalla kohoava kuume. Reippaana on tyttö leikkinyt ja touhunnut, mutta lähempänä 39 astetta on lämpö huidellut.Tänään sentään on jo viileämpi pirpana täällä touhuamassa. Minulla ja miehellä oli sitten tietysti just tällä viikolla kaikenlaista ylimääräistä työhön liittyvää menoa, joten hoitojärjestelyt tuotti kyllä melkoisesti päänvaivaa. Onneksi on noita ihania isovanhempia, jotka pelasti kyllä tämän viikon aivan kirjaimellisesti.

Huomiseksi suunniteltiin viime lauantaina tuttavapariskunnan kanssa yhteinen aikuisten ilta kaupungilla. On ilmaiset konserttiliput, ajateltiin käydä porukalla syömässä ja kaiken kukkuraksi me mieheni kanssa aiottiin jäädä oikein hotelliin yöksi. Lastenhoito saatiin järjestettyä, kun minun ihana pikkusiskoni lupasi uhrata vapaapäivänsä, ja tulla hoitamaan meidän neitejä ja vielä tuttavaperheen poikiakin siinä samalla. Lapset on suunnitelleet aika kivan kuuloista elokuva- ja herkkuiltaa. Ja meillekin tämmöinen aikuisten ilta on melko harvinaista herkkua, edellisen kerran ollaan oltu kahdestaan yötä pois kotoa vuonna 2001 ja tuttavapariskunnan kanssa ollaan viimeksi yhdessä käyty kaupungilla noin 14 vuotta sitten. Nyt siis peukut kohti kattoa, että kaikki olis terveinä, ja kaikilla olis kivaa.

Tuohon otsikkoon liittyy vielä semmoinen mineilykuumeen lisääntyminen tuolla mun työpaikalla. Opetan tänä vuonna 3-4-luokkalaisille kuvista, ja aion tehdä lasten kanssa semmoisen miniprojektin. Jokainen lapsi saa rakentaa oman minihuoneen kopiopaperilaatikkoon. Olen nostattanut kuumetta esittelemällä omia minitekeleitäni ja näyttämällä lapsille teidän muiden uskomattomia taidonnnäytteitä. Suurin osa porukasta alkaa ollakin jo melkoisen innoissaan. Materiaalia on alettu keräillä, ja kaikilla taitaa jo muhia  suunnitelmia päässään. Aluksi tuntui, että poikia on vaikea saada innostumaan "nukkistelusta", mutta kun kateltiin netistä kaikkia ihania mm. Harry Potteriin liittyviä juttuja, niin kyllä jo pojatkin on kyselleet, että miltäs sivuilta niitä minijuttuja saatoikaan katella netissä. Meidän kylälle on siis kasvamassa kokonainen ministelysukupolvi ;) ;) ;)