On kyllä ollut mukava lomaviikko, ja aivan tosi mukavaa on vielä luvassa. Jos en oo vielä koskaan muistanut tuota ihanaa miestäni kehua, niin korjattakoon se puute nyt. Puhelin viime lauantaina automatkalla miehelle, että olis kyllä mahtava päästä Tampereelle nukkekotimessuille, niin sehän tarttu syöttiin ja huomenna ollaan lähdössä heti aamusella ajelemaan kohti Tamperetta. Tänään jo edetään ensimmäiset 150km, kun hurruutellaan mun vanhempien luo. Lapset saa jäädä mummulaan hoitoon. Aikaisin vaan pitäs päästä liikkeelle, kun reilut viis tuntia menee vielä sieltäkin Tampereelle. Illalla voidaan vähän katella suuren maailman iltarientoja ja saatiin jopa hotellihuonekin, vaikka aika täyttä tuntui olevan, onkohan kaikki tulossa nukkekotimessuille?                                                                                         Joo, nokkelimmat sen jo huomasivat, mun pitäs taas pakata ja täällähän mää istun paossa siitä vastenmielisestä hommasta. 

Onneksi kukaan ei sitten sen pahemmin sairastunut, niin päästiin sinne kylpyläänkin. Lapset oli onnessaan, kun pääsivät ekaa kertaa hotelliin. Kuopuskin kyseli koko ajan, että mikä tää olikaan? ja kun vastasin, että hotelli, niin sanoi sitten, että täällä hotellissa on kivvaa. Ja samaa hoettiin useampaan kertaan. Isommat neidit kävi joka päivä kylpylässä, me muut vaan kahtena päivänä. Ja tunnustan, olin elämäni ekaa kertaa kylpylässä. (joo, noloa)

Toisiks vanhin tyttö jatkoi reissua suoraa kohti Leviä, kun pääsi serkkujensa ja kummiensa kanssa sinne vielä laskettelemaankin. Miehen piti mennä jo eilen töihin, ja minä innostuin siivoamaan, kun koti oli ku pommin jäljiltä. Alkaa se kyllä pian olla samassa kuosissa, kun nuo ipanat keksii jatkuvasti semmoisia leikkejä, että koko talo menee sekaisin. Vaan onpahan vähän vähemmän sentään pölyä leikkien seassa.

Ehdin mää kyllä eilen aivan mukavasti askartelemaankin, leikkailin ja liimailin printtejä, joita sain tulostettua äitini liikkeessä viikonloppuna.  Uuden miniristipistelynkin aloitin vielä illalla, se taitaa tulla Siniseen kyyhkyseen. Reissusta tarttui mukaan myös kaksi lyhtyä. Näitä kannattaa aina ostaa, jos vaan sattuu löytämään.

1353459.jpg

1353466.jpg

Kirjoja printeistä.

1353471.jpg

Läppäri on vähän vinkkura, olis ehkä kannattanu liimata se vaikka pahvinpalan ympärille. Muropaketteihin pitäs vielä tehdä murot sisälle.

1353476.jpg

Samoin sisältöä vailla siemenpussit ja tulitikkuaskit.

Tässä vielä tämmöinen ristipistelyliina, jonka tein omasta päästä ilman mitään suunnitelmaa tai ideaa sen tulevasta olinpaikasta. Ainakin tälle pöydälle se on liian pieni.

1353463.jpg