Meidän nuorimmat neidit ovat molemmat keuhkokuumeessa. Tuntuu, että koko elämä on yhtä terveyskeskuksessa ja apteekissa laukkaamista. Öisin heräillään tunnin-kahden välein kamalaan yskimiseen ja yritetään sitä sitten helpottaa astmalääkkeillä ja jääkylmällä vedellä ja miten milloinkin. No, positiivista tilanteessa on se, että melkoisen reippaita tyttöset ovat onneksi päiväsaikaan. Enimmäkseen köllöttelevät lastenelokuvia katsellen, mutta jaksavat välillä hetken leikkiäkin. Eilen oli minun vuoroni olla kotona tyttöjen kanssa ja kun ne simahti telkkarin ääreen, minä kaivoin terapiakseni massapakin esille ja tein muutaman täytekakun. Kokeilin ekaa kertaa scenic wateria, muta sehän ei sitten mennyt niinkuin stömsössä. Tekovesi ottiatuota valahti ihan joka välistä ja värjäytyi noista helmistä vielä punaiseksi matkallaan. Lopputulos on todellisuudessa pajon karumpi, kuin kuvassa.

Nytpä laitan tähän vielä tämän mukavan kunniamaininnan, jonka sain Alisa-Inkeriltä, hänellä on muuten ihana blogi, joka oli minulle uusi tuttavuus. Käykääpä ihastelemassa upeita minejä.

 

Tunnustukseen kuuluu, että itsestä pitää kertoa seitsemän faktaa:

1. Pelkään hevosia ja lehmiä

2. Nukun aina villasukat jalassa

3. Levyvalintani "autiolle saarelle" olisi Teppo Nuorvan: "Lyhyt yö"

4. Osaan puhua konttikieltä

5. Olen "sairaalloisen" rehellinen

6. Hymyilen tuntemattomillekin ihmisille, ja pelkään vähän ihmisiä, jotka eivät hymyile

7. Askarteluhuoneessani vallitsee melkoinen kaaos, jonka keskellä sieluni lepää ja inspiraatio pääsee valloilleen

Tunnnustus pitäisi jakaa eteenpäin 15 blogille. Haluan ojentaa tämän jokaiselle nukksibloggaajalle, jonka silmiin tämä täältä osuu. Nautitaan tästä huippumukavasta harrastuksestamme!