Täytyy kyllä sanoa, että kaikkinainen arvostus taitavia nukkekodinrakentajia kohtaan kasvaa huimasti, kun yrittää itse saada aikaiseksi edes vähän oikean näköistä minihuonetta. Ei sitä ikinä uskois kuinka paljon työtä yhdessä pienessäkin huoneessa voi olla. Toisaalta se tekeminen on sitä parasta,  mutta olis kyllä ihan kiva päästä joskus nauttimaan onnistuneesta valmiista lopputuloksestakin. Tämän illan kuvissa ei sitten tosiaan ole kyse mistään valmiista. En oikeastaan ees vielä yhtään tiedä mikä tästä mun huoneesta lopulta tulee. Sen verran tässä on kuitenkin tullut jo näperreltyä noita minijuttuja, että jonkunlaisen lavastetun huoneen saa aikaseks, kun kaiken laittaa samaan kuvaan. 

508718.jpg

Tässä on laatikkona Ikeasta ostettu vanerinen sisustuslaatikko. Lattian oon purkanu bambutabletista. Yritin saada siitä oikean näköisen laittamalla "lautoihin noita katkoksia". "Laudoista" olis voinu leikata nuo babmbun nivelkohdat pois, niin lopputulos olis ollu siistimpi, mutta säästeliäänä ihmisenä en raaskinu tehdä niin, koska silloin olis tullu myös paljon hukkapaloja.

508743.jpg 

Tapetti on meidän entisen kodin makuuhuoneen tapettia. Nukkekotimittakaavaan aika isokuvioista, mutta tykkään niin paljon sinisestä, eikä mulla nyt muutakaan ollu, niin laitoin tätä.

Seinissä on tuommoiset kantoaukot. Nehän olis voinu laittaa umpeenkin, mutta ajattelin, että ne tois vähän valoa. Lasitöitten harrastajana piti sitten yrittää tehdä "tiffanyikkuna". Kalvoväreillä ei vaan saa niin siistiä näin pienessä mittakaavassa. Mulla ei ollu enempää muovia ikkunavärkiksi, joten tuo saa nyt välttää, ennen uutta ehompaa. Lintusia siinä pitäs olla, ei vaan oikein siltä näytä. Oikeilla lasimaaleilla pitää kokeilla seuraavaksi. 

508758.jpg

508720.jpg

Tänään sain tehtyä valmiiksi asti tuon keppihevosen ja nuo piirustusvehkeet, eli värikynät ja niille tuon pikku laatikon. Ja tuo matto on myös tänään virkattu. Lnkaa oli sen verran, että hapsujen laiton jälkeen sitä jäi yks hapsunmitta plus ne silput mitkä tuli, kun leikkasin hapsut tasamittasiksi. Eli just riittävästi.

508757.jpg

508740.jpg

Keppihevosen pää on paspispahvista (kiitos vaan lahjoituksesta), karvat on säkkikangasta, keppi on cocktailtikku, jonka päässä on pikku helmi.

508736.jpg

Samoin tuo kynälaaikko on paspispahvia. Ja kynät vuoleskelin cocktailtikun päistä ja väritin tusseilla.

508724.jpg

Innostuin räpsiin näitä kuvia taas niin paljon, että määpä laitan ihan oman kuvasivun tälle systeemille.