Aamu alkoi mukavasti, kun pääsimme onnittelemaan lasten opettajaa yllätysjuhliin koululle. Veimme onnittelutervehdyksen koulun johtokunnan ja vanhempien puolesta. Koulun juhlissa on aina niin tunnelmallista ja mukavaa. Lasten laulut, soitot ja runot on niin aitoja ja vilpittömiä.  Ja päivänsankarikin taisi olla yllätysjuhlista ihan "ymmyrkäisenä". Onnittelut vielä, jos sankari sattuu tämän näkemään!

Ja se eilisiltainen kuva oli siis tästä onnittelukortista, jonka eilen askartelin. En oo ennen yhdistäny mineilyä korttien tekoon, ainakaan tähän tyyliin, mutta jatkossa varmasti tämän tyylisiä kortteja tulee tehtyä lisääkin. Oli tätä niin mukava tehdä.

576943.jpg

576945.jpg

576948.jpg

576946.jpg

576944.jpg

576949.jpg

Teknisiä tietoja: tauluviivoitin on bambu"lautaa" ja kahva mustaa kartonkia. Karttakeppi on cocktailtikusta muotoiltu askarteluveitsellä, siihen tein nuppineulalla reiän ripustuslenkkiä varten. Taulusieni on leikattu synteettisestä viinipullonkorkista ja liidut on maalattua rautalankaa. Sininen vihko on piirustuspaperista ja kopiopapreista, ruudut piirsin lyijykynällä, ne on n.0,5mm kokoisia.Vihon kannessa lukee "matikka". Lyijykynä samoin cocktailtikusta "veistetty" ja tussilla väritetty. Pyyhekumin leikkasin toisen värisestä viinipullonkorkista.