Oikeastaan on aivan kiva, kun miehellä on joitakin kertoja vuodessa työreissuja tuonna maamme syrjäisemmälle kolkalle, elikkäs Helsinkiin. Silloin voin aina toivoa tuliaisia Hobby Pointista. Useimmiten vieläpä toiveeni toteutuvat, on se vaan niin kultainen tuo mun mies. Tällä kertaa esitin toiveeksi kuviolävistäjää, jossa on pieni kukka. Haluaisin kokeilla hortensian tekoa. Lisäksi pyysin katselemaan pieniä kukkaruukkuja ja lelukauppa Lelureppuun sopivaa kiltin näköistä myyjätätiä. Toiveeni toteutuivat tällä kertaa oikein viimesen päälle, kun rakkaani olikin sitten löytänyt tämmöisen multilävistyssetin:

1243341748_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Settiin kuuluu lävistäjän lisäksi tosi kapeakärkiset pinsetit ja pienikärkiset sakset. Ja nukkekin sieltä oli löytynyt kuten kukkaruukutkin. Pieni kannu vielä kruunasi tämän paketin. Kiitos!

Viime lauantaina kerhoiltiin myös Pikku Rouvien kanssa. Osa rouvista rakensi lelukauppaa ja osa hääri omissa touhuissaan. Massat oli virallisena ohjelmana, joten minä sitten kilttinä ja kuuliaisena muovailin. Yritin tehdä nukkeja lelukauppaa varten, mutta sain lopulta tehtyä vain yhden harjoituskappaleen, josta tuli runsaan persevä ja sangen kärsäkäs, vaikkakin kyllä omalla kierolla tavallaan myös jotenkin sympaattinen olio:

1243342394_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kivaa puuhaahan tuo massailu on ja jäi kyllä sen verran kaivelemaan vielä tämä nuken teko,että pitää joskus yrittää taas. Tein lelukauppaan pienen kylpynuken ammeineen ja ankkoineen, vaan jäi kuvaamatta se.

Nyt pitää lähtä ruuanlaittoon, että ehditään illaksi kevätjuhliin.