Aamulla katselin säätiedotusta ja meille on kuulemma luvassa lumisadetta ja myrskyksi yltyvää tuulta. Toisin sanoen takatalvi. No en kyllä totta puhuen uskonutkaan, että tästä vielä kesä tulis. Jospa se uusi lumi olis sitte sanonnan mukaan taas vanhan surma. Meillä on niin kurja rapakko tuo piha, ettei siellä oikein viihdy noitten lasten kanssa. Lapset tietysti viihtyy vesileikeissä, mutta mulla menee hermot sen kuran kanssa. Eilen pesin pikkuneitien haalarit, kun ne ehti käydä kylpemässä lätäkössä. Koululaiset oottaa pihan sulamista, että saatais trampoliini esille. Saapa nähä meneekö vappuun, vai yli, ennen ku meidän piha on lumeton.

Näppäilin vielä päivänvalolla uudet kuvat eilisillan askarteluista. Olis kiva ehtiä vielä tehdä lisääkin, mulla ei vaan oo valmiina yhtään maalattua munaa.

493481.jpg

493483.jpg

 Tänä iltana meillä on ohjelmassa kulttuuripläjäys, kun mennään porukalla kuvataidekoulun kevätnäyttelyn avajaisiin. Arkisempana huvina mua oottaa pyykkivuori, joka pitäis valloittaa, että olis pääsiäiseksi puhtaita vaatteita, jos vaikka päästäis sinne mummulaan. Harmi vaan, kun mulla on aika paha korkean paikan kammo, niin pitää aina kerätä rohkeutta ennen pyykkivuoren kimppuun käyntiä.

Muoks. Sillä aikaa olikin pikkuneidit käymässä vessassa:

493531.jpg

Ja taas on meillä shamppoopullo tyhjä, mikskähän??? Ja miks ne ei käytä niitä jämä-pullonloppuja, joita kukaan muukaan ei käytä???