Olemme viettäneen ihanaa lomaa, sekä kotona, että reissaillen ympäri Suomenmaata. Lasten pesisharrastus vei meidät viikoksi Loimaalle ja sieltä ajelimme pariksi päiväksi ihmettelemään pääkaupunkiseudun hyörinää. Askartelu-ja minirintamalla olen keskittynyt tekemisen sijaan suunnitteluun ja hankintoihin. Helsingin askartelupuodeista ostelin korttiaskartelutarpeita ja Porvoossa pääsin käymään ihanassa lelukauppa Riimikossa. Sieltä löytyi muutama aarre tupaseen.

Silitysrauta lämpenee kamiinan päällä. Yritin tehdä siltyslaudan, mutta en vielä keksinyt miten jalat saisi taittumaan. Tätä pitää siis vielä tuunailla. Nukkiksen äiti tuli ystävällisesti testaamaan.

Kananmunille ostin kanakorin. Myös kakkuvuoka on uusi.

Yöastia oli myös pakko ostaa, kun se oli niin söpö.

Inspiraatiota minisisustukseen sain Kokkolan asuntomessuilta ja tämmöisestä paikasta:

Tämä ihana huvila on rakennettu kauan sitten kesänviettopaikaksi. Pihapiirissä on muitakin rakennuksia, mm. piikainpuoli ja saunarakennus. Väkisinkin tulee mieleen Suomisen-perhe elokuvat, kun kesäksi mentiin huvilalle ja siellä sitten piikoineen päivineen asuttiin koko kesä. Mitä nyt isäntä kävi välillä kaupungissa afäärejä hoitamassa.