Meidän talossa herätyskello on kyllä periaatteessa turha kapistus, kun kuopus ansiokkaasti huolehtii siitä, että liian pitkään ei nukuta. Varsinkaan viikonloppuna. Nukkekotiin hommattiin kuitenkin herätyskello, ehkä siellä lapset ovat tyystin eri sorttisia kuin meillä. ( Ja joo, tiedän kyllä ettei nukkiksessa vielä ole makkaria, vaan onpahan vekkari silti.)

1952838.jpg

Materiaalina kellossa on puuhelmiä, paperia, nitojan niittejä, haaraniittejä ja pieni nupineula.

1952843.jpg

Tästä kuvasta voi vähän hahmottaa tuota kokoa.

Nukkekotiin on ilmestynyt myös uusi lamppu. Luultavasti sekin päätyy sinne makkariin, mutta nyt -sattuneesta syystä- se on olkkarissa.

1952846.jpg

1952852.jpg

Tämä on tehty helmistä, joita ostin matkamuistoksi Norjasta. Nämä kuvat ei kerro oikeaa totuutta lampun väristä. Tuo varjostin on vaaleanpunainen.

Olohuoneen pöydälle olen virkannut pienen liinan. Vähän kotikutoinen, kun malli on omasta päästä, mutta saa kelvata, voipi kyllä olla, että liinalle löytyy vielä joku muukin paikka... Liina on virkattu ompelulangasta koukulla 0.6.

1952874.jpg

Nyt kannattais suunnitella siivouksia ja leipomuksia kuopuksen 4v-synttäreitä varten, mutta hauskempaa on jatkaa ristipistomattoa, johon ostin tänään lisää lankaa.