Nytpäs pääsen oikein luvan kanssa esittelemään lahjojani :) Nukkekotikerhomme synttäriswap on kyllä tosi hyvä idea. Minun synttäreitäni vietimme kerhossa jo toissa kerralla, mutta näin tämä arki vie mennessään, että nyt vasta ehdin niitä kuvaamaan ja esittelemään. Ja puolustaudun vähän silläkin verukkeella, että olen tehnyt uutta roomboxia, johon Nannalta saamani lahja pääsi kunniapaikalle.  Vaan pitemmittä jorinoitta: kuvia olkaat hyvät.

Chrissen paketista löytyi tämä upea korsetti. Kiitos Chrisselle!

Tuulialta sain hienot pihakalusteet, ja ison kimpullisen suloisia ruusuja. Kiitos Tuulia! Nannan paketista löytyivät korvakorut ja kuvasta puuttuva istutuspöytä tykötarpeineen. Kiitos Nanna! Jaana oli kätkenyt pakettiinsa omatekoisen sitruunasaippuan ja hempeitä pikkuesineitä tupaseen. Kiitos Jaana!

Kummasti se vaan vanhaakin innostaa tuo paketien avaaminen. Eikä näitä paketteja meinannut raaskia avatakaan, kun jo ne itsessään olivat niin hienoja, vai mitä sanotte tästäkin Tuulian paketista:

Ostin kerran Anttilan alennusmyynnistä pari "minikasvihuonetta", vai mikähän tämä nyt olis viralliselta nimeltään. Toiseen olen sisustanut jonkinlaista viherhuonetta. Tätä oli tosi haastava kuvata, kun lasit heijastivat joka kantilta. Olisi myös varmaan kannattanut järjestellä joku yksivärinen tausta. Mutta milloinkas mun kuvat nyt olis niin viimesen päälle olleet?

Tämä istutspöytä sekä istutuslapio ja -harava ovat Nannalta.

Kuvia katsellessa tulee mieleen, että pitää joskus tehdä kunnollinen lattia tuohon, printti on aika tökerö. Tuosta sohvasta jotenkin tykkään, vaikka se onkin tosi massiivinen. Selkänoja olisi ehkä voinut olla matalampi. Mutta en ala sitä enää hajottamaan.