Älkää ny säikähtäkö, mää se vaan oon. Innostuin uusimaan pohjan, pitäähän sitä kaikkea kerran kokkeilla. Tämä uusi pohja on Kikin pohja, kiitos.

Eilenhän meillä oli siis taas nauruterapia, eli PikkuRouvien kokoontumisajot. Raahasin mukanani kolme isoa pussillista nahkapaloja, joista syntyikin monenlaisia hienoja laukkuja. Unohdin ottaa kerhoon kameran mukaan, joten yhteiskuvaa ei oo, ei tuu.

Omia tekeleitäni sentään aion esitellä. Ekaksi kolmen laukun setti, jonka nukkiksen rouva on tilannut Ellokselta euron tilaajalahjana.

1962714.jpg

Sitten uusi salkku, joka sopii naisenkin käyttöön.

1962719.jpg

Swappiaiheena meillä oli matkailu. Oli himppusen vaikea keksiä mitään järkevää, niinpä laitoin pakettiin aika älyvapaan setin. Paksu lompakkohan on aina lomalla kiva asia. Evääksi maitopullo ja kunnon voileipä. Ja kaiken varalta loodallinen särkylääkettä. (Joo oon testannu uutta skanneriani)

1962722.jpg

Nuo rahat on kyllä printattu, ei mulla noin isoja seteleitä valitettavasti asu omassa pörssissä.

Minä sain swapissa Auliinan nyssäkän, se oli siis solmittu kepin päähän sillai kulkurityyliin. Sisältönä herrrkulliset eväät.

1962707.jpg

Tänään ollaan juhlittu kuopuksen nelivuotissynttäreitä. Eilen illallla väsäsin sitten vielä tämmöisiä vähän isompiakin herkkuja.

1962934.jpg

Tuon "kejmovaahtokakun" koristelivat pikkutytöt kahdestaan. Paitsi äiti kyllä "pujskutti kejmovaahdon".Seuraavalla kerralla tulee kuvaa ristipistelymatosta, joka vihdoin ja viimein on valmis.