Otsikko antais aihetta syvällisempäänkin pohdiskeluun, mutta nyt esittelen jälleen keskeneräisiä askartelujuttuja. Eilen sain nyherrettyä tuolin kaveriksi sohvalle ja pöydälle. Tuntuukos muista askartelijoista koskaan tekoprosessin aikana, ettei tästä tuu ikinä mitään, liima tarttuu sormiin, maali irtoilee, langat katkeilee, kankaat on leikattu väärin, rautalanka taipuu väärään suuntaan... Tuon tuolin kanssa koin erittäin paljon edellämainittuja tuntemuksia. Vähän semmosta "paikkaa paikan päälle"-touhua oli koko homma (viittaan aiempaan kommenttiini ruseteista toim. huom.). Siihen nähden oon lopputulokseen oikein tyytyväinen. Näissä kuvissa on vähän vääristyneet nuo mittasuhteet. Muutenkin tuli suttuset kuvat.

529945.jpg

529944.jpg

Tässä kuva tämän aamun kattauksesta. 529955.jpg

Illalla maalasin aiemmin tehtyjä taikataikinaleipomuksia. Tein äkkiä tämmösen kattauksen, pöytänä on ruttusella kankaalla peitetty rahkarasia. Tarjoiluastiat on myös laatikoista kaiveltuja korkkeja ym. Eli vain nuo leivonnaiset on suht. valmiita, nekin pitää varmaan vielä lakata, kun värjäsin ne akvarellipuuväreillä.

529950.jpg

Vielä pari yleiskuvaa tämänkertaisesta lavastuksesta.

529947.jpg

Mun on pakko tunkea tuo muumitalo näköjään kaikkiin kuviin, se on minusta niin ihana. Puolustukseksi sanon, että se sopii niin hyvin väreihin.

529957.jpg

Tänään mennään käymään kaupungissa, niitä lidlin nukkekodinkalusteita aattelin käydä katteleen, ja erään liikkeen sikapäivillä oli ainaki askartelumaalit halavalla. Mukavaa perjantaita kaikille!