Hauska päivä mukavien kälättäjien kanssa, eli PikkuRouvien nukkiskerho kokoontui jälleen. Aiheeenamme oli vääntely ja punonta. Aikamoista vääntelehtimistä se kyllä välillä olikin, vaan sainpahan tehtyä korin ja lampun. Koria punoin suurella hartaudella, mutta lopputulos on kyllä juurikin nurkkaan sopiva. Hartaus vaihtui lievään noitumiseen, ja lampun tekeminen ei sitten enää ollut oikein lasten kuunneltavaa. Kun ilman minkään valtakunnan suunnitelmaa ja lähes vailla järjen hiventä yrittää tuskarrella, niin hermot venyy sekä paukkuu. Nanna antoi mulle dödöpurkin pallosta valmiiksi sahatun plafondin, johon sitten lisäsin helmet. Lisäsin helmiä jonkun verran myös lattialle. Kuvasta sitten huomaa, että juuri etupuolelle jäi se kohta, josta puuttuukin yksi helmi. ARGH!

Korista en laita tämän tarkempaa kuvaa, tässä se tönöttää( oikeassa reunassa), lähtee kyllä joskus jonnekin muualle.

Uusi lamppu tuli  tänne makuuhuoneen kattoon.

Swappina meillä oli antiikkia, antiikkia. Minä tein vanhan telefunkkenin radion, jonka sai  lohdutustyynyn kera Auliina.

Minä sain Nannan tekemät hienot antiikkiastiat, joita tässä aivan Wenzelin ja Ullan?  tyyliin arvioimassa nukkiksen isukki ja äippä.

Samaan settiin kuuluivat hienot miekat, jotka meillä sai nukkiksen Poju. Leikisti ovat leikkimiekkoja.

Kiitos terapeuttisesta iltapäivästä, kyllä  pitäs pärjätä taas pari viikkoa.