Minulta tilattiin lahjaksi vitriinitaulu mm. judoa harrastavalle perheenisälle. Toteutin työn Sinooperistä ostettuun pieneen vitriinitauluun.

Vihjeiksi ja toiveiksi lahjan sisällöstä sain mm. pihakivet, juokseminen, sauna, salmiakki, tumma suklaa, punaviini, rusinat, lukeminen, mercedes benz, työ tietokoneitten parissa, ZZ-Topin musiikki... Lahjan saajan kodissa kävin vähän vakoilemassa kodin ilmapiiriä. Boksin pieni koko asetti omat rajoituksensa sisällön suhteen. Siihen ei olisi mahtunut esim. koko sohva, joten päädyin tuoliin.

Judopukua ompelin yhden nukkiskerhon ajan. Ompelu ei sitten ollenkaan oo mun juttu. Ehkä tuosta nyt tarkoitus käy kuitenkin ilmi. Lippalakin mallin valokuvasin livenä, ja yritin sitten tehdä mahdollisimman autenttisen minikopion siitä.

Kultaköynnös on Tuulian taituroima, luvalla sain käyttää sitä tässä.

Lämpimät Onnittelut lahjan saajalle, toivottavasti se ilahduttaa.

Olenhan toki askarrellut monenlaista muutakin viime aikoina. Ne nyt vaan sattuu olemaan joulukalenteriin tulevia salaisuuksia.  Meillä on nukkiskerhon Rouvien kanssa neljään pekkaan sekoitettu pakettihässäkkä, jonka sekavan luonteen vuoksi totesimme, että on viisainta paljastaa kaikki vasta kun viimeinenkin pikkupaketti on avattu.

Aikomuksenani on tehdä myös itselle jouluinen lyhty. Toivottavasti ehdin toteuttaa sen.

 Lopuksi pari kuvaa viime kerran Pikku Rouvien Halloween-swappiin liittyen. Kuvattu Ihmeterhon pimeässä kämpässä.

Nämä pikkukurpitsat sai Nanna.