Sainkohan inspiraation kaapin tekoon alkuviikolla katsotusta Narnia-elokuvasta. Tai minä kyllä olin just sillon kovimmassa kuumeessa, ja katsoin elokuvasta vain alun, loppuosan korvasin kuumeisilla unilla.

Oikeastaan kaapin teko on ollut takaraivossa siitä asti, kun tyhjensimme yhtenä perjantaisena karkkipäivänä tämmöisen raelaatikon

434379.jpg

Se vaan halus tulla kaapiksi. Ensin se ei tiennyt mikä kaappi siitä tulee, mutta kun ontuen toteutetut saranat oli liimattu, ja kurkkasin kaapin sisään, se kuiskas mulle, että "leluja". Ja sen jälkeen piti sitten askarrella leluja. Hauskaa hommaa se olikin. Tästä kaapista tuli tämmöinen vinksin vonksin ja heikun keikun, mutta ensimmäinen kaapin tekele se kumminkin on, ja sitä oli kiva tehdä.

436148.jpg

Puolustukseksi sen verran, että käytetyt materiaalit oli se laatikko, erilaiset puutikut (jätski-, grilli-, tuli-), helmet ja maalit. Ja työvälineenä mattopuukko ja sakset. Seuraavalla kaupunkireissulla aion ostaa lehtisahan. Ja sitä balsaakin haluaisin jostain löytää.

436107.jpg

436143.jpg

436146.jpg

Ja vielä kuvat leluista vähän lähempää

436114.jpg

436118.jpg

Liitutaulu on jätskitikuista, sieni on leikattu synteettisestä viinipullon korkista. Liidut valkoisella maalattua metallilankaa.

436124.jpg

Pallotorni-lelun helmet on puuhelmiä, pohjana paperiliimapullon välokorkki johon on työnnetty pätkä cocktailtikkua. Hyppyskä on vaan lankaa ja helmiä.

436128.jpg

Nukketalon helmitauluun mahtui vaan kahdeksan helmeä riville, kuka on sanonu, että nukeilla on käytössä kymmenlukujärjestelmä. Nuo kirjat on miniprinttejä, eikä niistä oikein tullu siistejä.

436131.jpg

Sama helmitaulu keekoilee nyt joka kuvassa, tässä kaverina marmorikuulat, eli Tiimarista ostetut pienenpienet "helmet".