(Lisätty kuva 23.8.2012 kännykän galleriasta)

 

Lomaviikko on kulunut mukavasti askartelun parissa. Joulukalenteriluukkuihin on syntynyt pikku yllätyksiä. Loppuviikon olen pyyhkinyt pölyjä bokseista, ja laitellut niitä näyttelykuntoon. Marraskuun ajan minejäni voi käydä tiirailemassa Kotikylämme kirjastossa. Kirjastossa on vain yksi vitriinikaappi, johon nukkekotini ei sovi. Lisäksi siellä on päältäkatseltavia laatikkovitriineitä, jotka eivät oikein bokseille sovellu, ne kun eivät ylhäältäpäin näytä miltään :) Eniten päänvaivaa aiheuttikin se, miten saisin minitavarat mukavimmin esille. Päädyin siihen, että vitriinikaappiin tulee bokseja ja lyhtyjä ja matalaan vitriiniin laitan esineet kertakäyttölautasille. Vitriini nmittäin aukeaa liukuovolla takaosasta, ja se pitää lopuksi nostaa paikalleen.

Huomenna töitten jälkeen menen sitten laittelemaan tavarat paikoilleen. Kieltämättä jännittää kovasti, minkälaisen vastaanoton värkkäilyni saavat.

Otin muutaman kuvan jo täällä kotona syyshämärissä. Pitää koittaa sitten paikan päälläkin ottaa vielä kuvia muistoksi.

Lahjaksi annettuja lyhtyjä hain lainaan.

Kokosin yhden jouluisen boksin, kun pikkujoulukausi alkaa. Tämä jouluboksi sisältää enimmäkseen saatuja ja ostettuja tavaroita. (kiitos taitaville ystävilleni)

Kahvilassa tein vähän uudistuksia samallakun putsasin pölyt pois. Laittelin myös kaikki leivonnaiset kiinni, ettei siellä tarvi sitten pinsettien kanssa käännellä joka leivosta. Tein myös uuden hyllyn tänne.

Bokseissani on tietysti myös saatuja ja ostettujakin asioita. Sen sijaan "lautasmalliin" olen koonnut vain itsetehtyjä juttuja, muutamaa astiaa lukuunottamatta.

Yllättävän paljon sitä on tullut lopulta väsättyä kaikenlaista. Toivottavasti katsojillekin välittyy osa siitä ilosta, jota tämä harrastus minulle tuottaa.