Eilen oli kiireinen, mutta mukava päivä. Aamulla suuntasin kahdeksaksi töihin, kun vietimme koko perheen ulkoilupäivää. Sieltä lähdin sitten suoraan Ouluun Pikku-Rouvien kokoontumiseen. Meillä oli aiheena punonta. Teija opetti meille ihanan korimallin. Minulla ei tietenkään ollut kameraa mukana kerhossa, mutta ainakin Nannan, Chrissen,Vuokon ja Epen blogeissa näytti aamulla olevan kuvia aikaansaannoksista. Tuo otsikon "päinvastainen pyyreaktio" tarkoittaa sitä, että kun aloin tänään muistella eilen opittua korimallia, ja punoin kolme uutta koria eilen kerhossa punotun kaveriksi, tuli niistä aina edellistä isompia. Se pyy kun pienenee jne. Tässä siis nämä korit, joista pienin, kerhossa punottu, eroaa muista siten, että sen pohja on punottu langalla. Muut korit on kokonaan Tiimarin kangaspäällistä metallilankaa.

1380525.jpg

Swappiteemana meillä oli kylpyhuone. Minä tein ristipistoilla wc-paperi "roikuttimen" ja lisäksi settiin tuli: pienet saippua/hajuvesipullot, kylpyankka, hammasharja ja -muki, hammastahna sekä tulitikut hajuhaittojen ehkäisyyn.

1380622.jpg

Vastalahjaksi sain vähän samantyylisen setin, mutta ehdottomasti sen De Luxe-version, eli nämä aivan ihastuttavat Chrissen massasta taiteilemat jutskat.

1380489.jpg

Tänään sain kuvattua myös ne messuostokset. Elikkäs uusi kaffilan myyjätär.

1380491.jpg

Wooperin ihania astioita.

1380494.jpg

Suloinen astiasto Nukkekoti ja Lelu EM:ltä

1380498.jpg

Samasta pöydästä ostin myös lajitelman valmiita sorvauksia.

1380512.jpg

Limsapulloaihiot ja Angie Scarrin massailut ostin Dolorekselta.

1380503.jpg

Näiden kaikkien lisäksi pussiin mahtui vielä pieni ristipistosetti, jonka ostin, että sain semmoisen pyöreän kehikon.