Me aloitettiin joulun jälkeen terveellinen elämä, ja vaihdettiin mm. jokailtainen suklaansyönti karkkipäivään kerran viikossa. Nykyään meneekin sitten tovi, jos toinenkin perjantaina karkkihyllyn äärellä valitessa ja miettiessä. Ennen, tuli sorruttua silläkin hyllyllä monta kertaa viikossa.

Tänä päivänä sain uudet lasit, edellisen kerran uusin rillit kuusi vuotta sitten. Tosin niihin vanhoihin on kerran uusittu linssit. Samaan kauppaan ostin myös elämäni ensimmäiset oikeat aurinkolasit, ihan omilla voimakkuuksilla. Kylläpä nyt kelpaa kevätauringossa ulkoilla, ja ensi kesänä saa nauttia lasten pesispeleistäkin, kun näkeekin jotain. Voishan niitä ehkä käyttää täällä sisälläkin, jos tämä koti sitten näyttäis vaikka siistimmältä.

Perjantaina on meidän kolmivuotiaalla tytöllä seurakunnan kerho, ja kuten tavallisesti, myös tänään on päivä ollut yhtä haipakkaa. Ensin aamulla kaks eri reissua koululle viemään, kahdeltatoista kävin hakemassa kolmasluokkalaisen, joka menikin sitten kaverille. Lisäksi kävin heittämässä toisenkin kaveri kotiin. Lopulta mun mukana tuli kotiin vain reppu.  Sitten olikin kiire pukea pikkutytöt matkaan, ja miten ihmeessä kerhoreppu voi kadota mystisesti viis minuuttia ennen lähtöä??? Haettiin esikoinen matkanvarrelta koulusta, ja kerholla oltiin vasta viis yli yks. Puolustukseksi voin kyllä sanoa, että ekaa kertaa tyttö oli myöhässä (ihme kyllä).

Suuntasimme kuopuksen ja esikoisen kanssa rillikauppaan, ja yli kuussataa köyhempänä sieltä ulos. Mikä ihme niissä laseissa oikein maksaa.

Seuraava etappi oli ruokakauppa, ja se alussa mainittu karkkihylly. Kuopus muuten otti hyvät tirsat autokärryissä. Ihmisiä vähän huvitti meidän uuvahtanut kuski.  No, neiti haettiin kerhosta, ja minä heti kotiin päästyä hyökin kattomaan, että joko pääsee blogia päivittämään.

Tälle illalle on vielä haettavana kylän kolmosluokkalaisia neitejä uimahallilta vesidiskosta, ja ehkä esikoisen vienti ja haku vesidiskoon. (vielä ei tiedä onko menossa). 

Kiertelin äsken kameran kanssa näpsimässä muutaman kuvan, ehkä yritetään niitä vielä illan päälle tänne lisäillä. Ja löysin tuommoisen laskurinkin, joka näyttää montako kertaa mää täällä oikein käyn, ja saas nähä käviskö täällä joku muukin. Mies kyllä laitto mun blogin suosikkeihin. Ja onhan täällä jo käynytkin ainakin Helmis ja Ira. Pitäs vaan saada tehtyä jotain näytettävää, ai niin munhan pitää näpsäistä yks huovutushommelikuva. (lähtee hakemaan kameraa)