Heti perään toinenkin lähetys. Nappailin illalla, tai yötä se jo oli, kuvia myös anopille tulevasta huvimajasta. Tein eilen muutamia kukkia majaan, ihan valmis tämä ei vielä ole, mutta netissä saa keskeneräistäkin arvostella.

421626.jpg

Ruukku on tytön astmapiipun korkki, kukanlehdet revin semmoisesta jostain ammoisina aikoina ostetusta kankaisesta puolukanvarvusta. Kukat on kans valmiita, mutta tuunasin niitä laittamalla heteen ja tuon pienen oranssin keskustan, se on boordileikkurilla leikattu pieni kukka, paperista.

421622.jpg

Tässä samoja puolukanlehtiä ja joku tuommonen valmis pallukkasysteemi. tuo korin tekele ei kyllä oikein oo esittelykelpoinen, se on väännetty tekstiilipäällysteisestä metallilangasta, ja "somistettu" (lue rumuutta piiloteltu) silkkinauhalla. Kauempaa tätäkin kelpaa katella =)

421627.jpg

Pikkusen huono kuva (anteeksi),  tämä "anopinkieli" on tehty metallilangasta ja paperinarusta. Lisäsin vähän keltaista puuväriä antamaan sävyä. Tästä tuli aika kiva. Ruukunkin tuunasin oikein decoupage-tekniikalla, eli toisin sanoen servetistä leikkasin siihen tuon pienen kuvan.

421628.jpg

Tämä seuraava on mun huumorille sopiva juttu, materiaali vaan vähän turhan läpinäkyvä, ehkä vielä uudistetaan, jos sopivampaa värkkiä löytyy, nämä on leikattu keltaisesta muovipussista.

421617.jpg 

Laitan vielä mutamia yleiskuvia, siellä ylähyllyllä on myös uutta se köynnös, sitä en voinut yksin kuvata, kun se kaatuili, niin liimasin sen hyllyyn kiinni. Köynnös on myös metallilankaa ja paperinarua.

421631.jpg

421615.jpg

Tässä majan ovi. Tein nuo hyllyt samoista (siis samanlaisista) tikuista, kun äidinkin huvimajaan Samoin lattian. Verhoa mun pitää vielä miettiä, kun tuo oven ikkuna on matalammalla,kuin muut ikkunat, ja huomasin, että se verhon alareunahan on oven kohdalla nyt matalampi. Pitää kokeilla sitä kapeampaa samanlaista nauhaa, jos se vaikka tuurilla olis sopivan levyistä, muuten tuo saa olla noin.

421613.jpg

Tässä koko komeus kuvattuna katto auki.

421614.jpg

Ja varmuudeksi vielä katto paikallaan.

421616.jpg

Tässä on vähän lähempää tuo sisätila. Sinne tulee vielä pieni "klaffipöytä" tuon tuolin viereen, että saadaan munkkikaffeet esille. Nuo taustalla näkyvät puutarhavälineet on ostettu askarteluliikkeestä. Lattian kans sain myös tapella. Tuo majan muoto antoi jo sinällään sopivasti haastetta, se on vähän vino joka suuntaan, ettei mitään säännöllistä kuusikulmiota voinu käyttää. Ikkunalasit on kiinnitetty tuolta alhaalta semmosilla metallijutuilla, niin suoraan lattiian ei voinu noita lautoja liimata. Ovi vie myös tilaa lattiapinta-alasta, joten sekin piti huomioida, että ovi menee kiinni. Liimasin nuo "laudat" pahviin, ja se käpristy molemmista reunoista ylöspäin, vaikka kuinka pidin sitä painon alla. Vielä liiman kuivuttuakin latta alkoi käpristymään. Sitten hokasin liimata alle yhden laudan poikittain, niin nyt se pysyy. Muutenhan se ei niin millin päälle olis, mutta kukat ei sitten pysy pystyssä, ja tuo lattiapinta-ala on niin pieni, että jokaista neliösenttiä tarvitaan.