Olispa vaan enemmän aikaa toteuttaa kaikki ideat. Viikonlopun visiitti Tampereen messuilla ei kyllä intoa laimentanut, päinvastoin. Millään ei malta illalla lopettaa, kun on kellariin pujahtanut. Auliinan upeat rautasängyt saivat minut niin kateelliseksi, että haslusin itellenikin yhden rautasängyn. Se saa kunnian toimia sisustusputiikin tyynyjen ja mahd. muidenkin tekstiilien esillepanorekvisiittana.

Ihanainen esikoinen oli säädellyt kameran asetuksia jollekin erikoisväritykselle. Ja mää onneton siirtelin ja vääntelin lamppua ja ihmettelin, kun tulee niin oudon ylivalottuneita ja värittömiä kuvia. Vasta tässä koneelle ladatessa hoksasin, että siinä oli ollu joku asetus päällä. Kuvista tuli kyllä ihan hienoja. Totuus on valitettavasti vähän karumpi. Tässä kuvia keskeneräisestä.

 

Rautaahan tässä sängyssä ei ole yhtään. Maalin alta löytyy: valmiita sorvauksia, tiimarin alumiinilankaa, cocktailtikkua ja bilteman lautaa.

Kynttelikkö ja taulu ovat messuostoksia. Tuoli onEpen tekemä.

Kaapin päällä olevat koira- ja enkelipatsaat ovat myös messuilta.

Kaappi saa olla tilanjakajana. Seinällä olevat enkelinsiivet ovat rikki menneestä 1:1 koriste-enkelistä. Sahasin ne irti ja samaala sahatessa sahasin vähän omaa peukaloakin. Kuopus tänään ihmetteli, että miksi äidillä on laastari. Selitin sitten sahanneeni peukaloon, johon kuopus, että ai oikealla sahalla, ai saatko sää jo käyttää sahaa? (Ei ehkä kannattais)

Kukkakaupan puolelle tein tikapuuhyllyn. Ja huomatkaapas nyt arvon rouvat, että nyt mullaki on(... täki kluuta -messuilta ostin)

 

Tämä hökötys on upeasti muotoiltu kylmäkaappi leikkokukille. Tosin tämä kaipaa vielä vähän tuunausta, maalia ja jonkunlaista ovien kiinnityssysteemiä.

Tampereelta tarttui mukaani näiden lisäksi erinäisiä listoja, sorvauksia, nupeja, saranoita, vetimiä ym. materiaalipuolta. Sekä tietenkin roppakaupalla ideoita ja hyvää mieltä. On täällä suomenmaassa kyllä paljon taitavia näpertäjiä.