458148.jpg

Tänään palattiin normaaliin päiväjärjestykseen siinä mielessä, että nyt jatketaan taas omalla porukalla. Mummu ja pappa lähti ajeleen kotiin puolen päivän maissa. Suuntasin kellariin heti, kun saatiin päiväruoka syötyä. Sain väänneltyä vihdoin vimein valmiiksi jo tammikuussa aloitetun korituolin.

458140.jpg

Mulla ei ollu mitään mallia tähän, vaan semmosella mutu-tuntumalla tämän vääntelin, ja lopputulos on sen mukainen. Kuvakulma vähän vääristää noita mittasuhteita, tuoli näyttää kuvassa matalammalta ja leveämmältä, mitä se oikeasti on. En oo laskenu mittasuhteita, ei varmaan mee oikein mihinkään nukkekotistandardiin, mutta luultavasti tämä päätyy johonkin boxiin tai "huvimajaan".

Punoin liiman ja maalien kuivuessa muutaman pikkukorin, ja niihin värkkäsin kukat.

458125.jpg

458129.jpg

 Lisään vielä yhden kuvan tuonne lasityösivulle, kun mies oli löytänyt sen hukkaan lennelleen perhosen.

Tänään on muuten meidän nielurisapotilas pärjänny ekaa kertaa vähemmällä särkylääkemäärällä. Se on tosi hyvä juttu, kun nyt on varaa antaa yöllä tarvittessa vielä parasetamolia, niin jospa tytteli sais vaikka ens yönä nukuttua hyvin. Meinaa olla työllä aina makuulla korvat kipeänä, niin heräilee sitten aamuyöstä vähän väliä.