Tämmöiset kukkaset olivat odottamassa minua, kun kurkistin kommenttilootaani.

1211152.jpg

Vaikka näitä näkyy lähes joka blogissa, ei se kyllä yhtään vähennä sitä iloa, minkä tämmöinen henkilökohtainen huomioiminen tuo. Suuri kiitos siis Vuokolle ja Siirisofialle.

Ohjeena tähän huomionosoitukseen oli tämä:

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Suosikeistani löytyy niin paljon blogeja, jotka kaikki saavat minut hyvälle mielelle, etten ala nyt arpomaan niistä kymmentä. On kyllä mukava huomata, kuinka paljon iloa erilaiset kädentaidot voivat tuottaa. Se hyvähän vaan kertautuu, kun ensin tekijä saa tekemisen ilon ja sitten me lukijat saamme vielä ihastella lopputulosta ja napata ideoita ja vinkkejä omiin töihimme. Kiitos siis kaikille teille, joiden blogeissa olen vieraillut ja kiitos myös niille lukijoille, jotka täällä jaksatte kurkistella, vaikka minun tuotteliaisuuteni onkin lähes olematonta nykyään.

Tällä hetkellä päässä muhii ideoita yhteen salaiseen juttuun. Mutta kyllä tuon oman nukkekodin sisustaminenkin pyörii mielessä. Eilen kävin esittelemässä askartelujani kotipaikkakuntani paikallislehden toimittajalle ja pikapuoliin aiheesta tulee lehteen juttu. Perhepiirissä olen siis ihan julkkis. Mutta kyllä näin kivaa harrastusta kelpaa esitellä ja mainostaa. Loppujen lopuksi askartelu on niin halpaa ja tehokasta terapiaa.