...eli kaikenlaista hassua sitä sattuu ja tapahtuu. Vuodatuksen palvelimia kohdanneen sähkökatkon aiheuttamien ongelmien vuoksi kaikki kuvat vuoden 2009 elokuusta asti ovat hävinneet pysyvästi. Edelleenkään en saa ladattua kuvia blogiini, mutta aion olla toistaiseksi vielä klärsivällinen ja odottaa, josko tämä blogin hallinnointi alkaiksi vielä jossain vaiheessa pelittää.Enpä tässä viime aikoina ole ollut muutenkaan kovin ahkera blogin päivittäjä. Aikomus on kuitenkin jatkaa blogin pitoa ja kyllä tämä värkkäilyblogi olisi mieluumpi vaihtoehto kuin uuden aloittaminen.

Askartelujen suhteen olen ollut myös aika jäissä. Joitain ristipistelyjä ja muutamia kortteja lukuun ottamatta en ole juuri kellarissa värkkäillyt. Ideoita ja haaveita on kyllä pää täynnä, ja onhan mulla yksi aloitettu roomboksikin...

Jonkin verran ajankäyttöön on vaikuttanut perheeseemme kesäkuun alussa hommattu pikkuinen bichon frise-neiti Luna. Olen kai jonkun pahemman sortin ikäkriisin vallassa, kun huomaan yhtäkkiä muuttuneeni koiraihmiseksi ja löydän itseni tämän tästä lässyttämästä tälle karvapallolle, että tuukko äitin sykkyyn yms ;)Jahka tämä blogi alkaa toimia, niin koitan hiljalleen lisätä noihin vanhoihin postauksiin ainakin joitakin kuvia ja toivottavasti saan aikaiseksi myös paljon uutta kuvattavaa.