Lasitöistä kuvasin tähän hätään kaksi, jotka on tällä hetkellä esillä. Tämä krookus on eka isompi työni, taitaa olla tehty joskus 90-luvun lopulla. Ei nuo värit oikein näy tässä, mutta kyllä se ikkunassa ihan kivan näköinen on. Tämäkin malli on ite suunniteltu.

412956.jpg

 Ja tuo laivajuttu on semmonen kynttilähärdelli. Eli seinää vasten on peili, horisontin kohdalla on poikkihylly, jossa poltetaan tuikkua, ja tuo kuunsillalla purjehtiva vene on sitten edessä. Tämä on myös oma suunnittelema, ja semmonen vika siinä on, että olis se kynttilähylly pitäny laittaa ihan tuonne alas, kun nyt kynttilä valaisee vaan horisontista ylöspäin tuon kuvan. Mutta tykkään kyllä tästäkin, ja tulee siinä poltettua tuikkua aika usein.Tämä kuva on kyllä aika huono, pitää jossain vaiheessa ottaa uus, ja vaihtaa. Tuo kuunsilta on myös peiliä, ja kuopuksen hahmo sieltä kurkistaa.

412958.jpg

Oon tehny lasista jonkin verran pieniä töitä, jotka oon antanu lahjaksi. Muutama työ mulla on vielä tuolla kaappien kätköissä ja yritän saada ne kuvattua ja laitettua esille piakkoin. Ja hiihtolomalla voisin yrittää muistaa näppästä kuvan mun tähän mennessä isoimmasta työstä, jonka annoin toissa jouluna vanhemmilleni lahjaksi.