Lapsena koin suuria mielihyvän hetkiä, kun sain ottaa jonkun tyhjän elintarvikelaatikon askarteluun sen sijaan, että se olisi pantu roskiin. Samanlaisen innostuksen sain viikonloppuna, kun sain ottaa askarteluun tyttären huoneesta yli jääneen vanhan seinähyllyn. Sahasin hiki päässä bilteman tikkuja lattialankuiksi ja saksin paketillisen spaateleita seinäpaneliksi. Tulostelin netistä tapetteja; ja eiku sisustamaan.

Inspiraatio lässähti siinä vaiheessa kun ihana lankkulattia oli yön aikana muuttunut kumparemäen ja haitarin yhdistelmäksi. Lähes itkua vääntäen revin lankkuja irti ja liimasin uudestaan, laitoin reilusti lisää painoja päälle, mutta ei siitä enää tasaista tullut. Onneksi seinäpanelit ei sentään vääntyilleet. No enhän mää silti luovuta, olkoon antiikkia ja lievästi kosteusvaurioista.

Visiona mulla on tehdä jonkunlainen sisustus/kukkapuoti. Ajatuksena on, että boksi toimisi samalla väliaikaisvarastona kaikille niille tavaroille, joille ei vielä ole sitä omaa paikkaa. Saman hyvän ideanhan ovat monet teistä toteuttaneet eri projekteissa. Tämä  nyt on vielä täysin alkutekijöissään, mutta en malttanut olla ottamatta paria kuvaa.

Tämän päivän värkkäsin tuota kaappia, josta tulikin sitten ihan vino ja melko jättiläismäinen. Haalin loodaan kaikenlaista kampetta, mutta ne ovat siellä nyt lähinnä vain antamassa ideaa siitä, mitä tästä voisi tulla. Ainakin hyllyjä pitää tehdä paljon lisää. Kukkia haluan tänne paljon ja kaikkea pientä kivaa.

Sohva ainakin saa lähdöt, mutta tyynyjä haluan lisää ja kynttilöitä, kynttiläkruunuja, amppeleita, mobileita, tauluja, astioita, kortteja, maljakoita, lyhtyjä...