593875.jpg

Tässä se nyt on, mun ikioma uusi hieno nukkekoti. Eilen vietiin isommat ytöt Ouluun linja-autolle, kun ne lähti mummulaan lomalle. Otin varalta äitienpäivälahja-lahjakortit mukaan, jos vaikka käytäis siellä askartelukaupassa.Sinnehän me mentiin, ja hetken harkinnan jälkeen ostaa täräytin talon.

Illalla sitten miehen kans koottiin se ekan kerran, ja aamulla melkeen kokonaan uudestaan. Vähän vinkkurainen se on vieläkin, mutta on se vaan hieno. Pikkutytöt on sen jo koeleikkineetkin tänään, mutta luultavasti pikkuneidit joutuu oottamaan jokusen vuoden, ennen ku pääsevät sillä leikkimään, sen verran pientä sälää sinne kummiski tulee.

Tänään oon maalaillu sisäkattoja valkoiseksi ja monta tuntia sain siinä hommassa kulumaan. Kaikki sisustus on suunnittelematta, mutta eiköhän sinne jotain ala kehittymään. Ajatuksena on tehdä mahdollisimman paljon itse, eli roskilla sisustetaan. No, onhan mulla nämä Lidlin halpakalusteet, niitä pitää nyt alkaa tuunaamaan. Harmi, kun meillä ei oo sitä tulostinta, ei voi printtailla tapetteja.

593876.jpg

Alustava suunnitelma on, että alakertaan tulis olohuone ja keittiö. Yläkerrassa olis sitte kaks makuuhuonetta ja ullakolla saunaosasto ja takkahuone. Talolle pitäs keksiä nimikin ja miettiä kuka siellä asuu. Tässä sitä on muutamaksi vuodeksi hommaa.