Aika laimeaksi jäi tämä meidän "hiihtoloma". Sairastelu ei ota oikein loppuakseen, eilen oli vielä mies ja pikkutytöt kuumeessa. Minä lähdin tänään isompien neitien kans tuonne kaupunkiin, että oltais nyt ees jossain käyty. Ihan kiva päivä meillä olikin. Harvoin tulee lähdettyä näin isompien kanssa pelkästään , vaan useimmiten ollaan koko perheellä liikkeellä. Hauska huomata,miten paljon helpompaa kulkeminen on, kun ei oo puskettavana  kaksosten rattaita. Mahtuu hyvin kaikista ovista, ja liukuportaatkin on oikeastaan kivoja. Nuo isot tytöt on myös helpompaa seuraa, kun ne ei vetele tavaroita hyllyiltä, eikä ne ees revi toisiaan hiuksista.

Innostuttiin sitten oikein shoppalemaan, siillai naisten tyyliin. Hyviä kouluvaatteita löydettiin neideille. Ja minä sain vimein ostettua uuden lasiveitsen, oon saanu siihen rahat jo aikaa sitte lahjaksi. Muitakin askartelutarvikkeita tarttui mukaan, mutta unohdin tietysti sen lehtisahan.

Huomenna vois olla mahdollista päästä vaikka ihan koko porukalla pihalle. Puunajoa meillä olis pakollisena ohjelmana, mutta lumiukon tekoa ja mäenlaskuakin vois harkita.