Eilen vietin mukavaa virkistyspäivää ystäväni kanssa kaupungilla. Oli kiva kierrellä ilman mitään ostotarvetta, ilman lapsia ja ihan vaan niissä paikoissa, mitkä meitä itseä kiinnosti. Pääsin semmoisiin kauppoihin, joihin ei rattaitten kanssa edes pääse sisälle. Askartelukaupatkin saatiin tutkia perin pohjin, eikä kukaan kysynyt kertaakaan, että joko me lähdetään.

Tänään haettiin toisiks vanhin neitimme yökylästä serkkulasta/kummilasta ja sieltä ajeltiin tuttavaperheen kuopuksen synttäreille. Aamulla suoritin haasteellisen tehtävän, synttärikortin pojalle. Mulla kun on vaan noita tyttöjä, niin eniten tulee tehtyä aika hempeitä kortteja. Selailin 3d-lehteä ja viimein päädyin kotkan kuvaan. Seitsemänvuotiaalle tuntui nallet liian lapsellisilta. Tämmöinen tuli kortista:

535551.jpg

Oli tosi kivaa kyläillä pitkästä aikaa, kiitos vaan hyvästä seurasta ja ihanista herkuista.

Tässä alkaa meillä nyt kotonakin juhlaviikko. Keskiviikkona on tytön 10v synttärit. Niitä juhlitaan ensin perjantaina, 14 kaveria on kutsuttu. Sunnuntaiksi on sitten kutsuttu mummit ja kummit, eli yhtä juhlaa on meidän elämä.