Pikkurouvien syyskausi on polkaistu käyntiin. Ensimmäisen kerhon aiheena oli korsetti. Tämähän ei etukäteen ollut mikään erityisen sykähdyttävä teema meikäläiselle, kun tunnetusti oon tuhannen tumpelo kaikissa ompeluhommissa. Löysin onneksi sen verran nauhoja, pitsejä ja satiineja, ettei tarvinnut alkaa kyhäilemään korsetteja vanhoista sloggeista. työ ei sujunut minulta leikiten. Onnistuin ompelemaan osia väärin päin, siis niin, että saumat olivat eri puolilla. Leikkasin myös sentin loven puolivalmiiseen korsettiin (sen sain onneksi peitettyä pitsillä) Kerran onnistuin jopa ompelemaan koko korsetin kiinni vasemman käden etusormeen (??) Mutta sainpahan vain aikaiseksi kaksi korsetin näköistä viritelmää. (Liimaa säästämättä)

Ylpeänä esitän korsetit a la Liimanäppi:

Swappiaiheena meillä oli hempeilyn vastapainoksi: miehinen mies. Minä vein lautasellisen makkaraa kera sinapin ja olusen. Ne päätyivät Tuuliallle. Minä sain Nannan telemän hienon kalaverkon kaloineen:

Jostain syystä linkitys ei tässä nyt suostu toimimaan, joten en saa tyttöjen blogeja linkitetyä. Kiitos mukavasta askartelupäivästä Jaana, Teija, Tuulia ja Nanna.