Tämän päivän ohjelmassa meillä oli yhteisvastuulounas perhekerhossa. Mukavaa päästä joskus syömään muitten (äitien) tekemää ruokaa. 

Taivaalta on tullut tänään vaikka ja mitä. Välillä oli ihana auringonpaiste, välillä tuli reippaasti vettä ja räntääkin satoi hetken aikaa. Kaippa tämä tästä kesäksi muuttuu, hitaasti, mutta varmasti.

Piipahdin askarteluhuoneessa, kun kävin viemässä kellariin pyykkejä kuivumaan. Silmiin osui viinipullonkorkki, josta halus tulla vuokaleipä.

461943.jpg

461945.jpg

Pieni puuseppä sisälläni pyrki esiin, ja veistelinpä sitten jätskitikun palasta pienen voiveitsen.

461946.jpg

Luonnonvalkoinen maali korkkiviipaleella ajaa tässä tapauksesa levitteen asemaa.

461949.jpg

En oo saanu vielä ostettua mitään fimo- ym. massoja, joten köyhän miehen tykötarpeet, elikkäs leivänpäällysteet piti kehitellä muista värkeistä. Paperia onneks löytyi, ja yks viinipullonkorkki oli tuommonen vaaleanpunetava, joten siitäpä leikasin pari viipaletta maksamakkaraa.

461963.jpg

461964.jpg

Ja näin valmistui herkullinen voileipä.

461955.jpg

461956.jpg

Kuvat on näköjään vähän suttuisia, pahoittelen. Tais olla luonnonvaloa kmminkin liian vähän.Nuo pienet lehdet, jotka ajatelin markkeeraamaan vaikkapa basilikaa, ovat muovisesta tekokukkasysteemistä. Basilikaksi ne on vähän liian vaalean vihreitä, mutta olkoot jotain muuta yrttiä sitten.