Viimein sain kuvat esiin.

Tästä lyhdystä aion tehdä ikioman minihuvimajani.

893566.jpg

Toivottavasti tuo kuva tuohon ilmestyy jossain vaiheessa. Nuo lyhtyyn lisätyt jutut on vaan kuvausrekvisiittaa.  Saattaa silti olla, että nuo kalusteet (jotka muuten ostin koulutusreissulla Jyväskylästä Indiskasta) tulevat jossain vaiheessa olemaankin tässä majassa. Suunnittelin tästä nimittäin semmoista vaihtuvasisustuksellista koriste-esinettä. Eli saatan tehdä lyhtyyn inspiraation ja vuodenajan ym. mukaan vaihtuvia juttuja sisälle. Voisin tehdä pari erilaista vaihdettavaa lattiaa, lisättävän ja pistettavan seinän ja erilaisia kalusteita eri tilanteisiin. Jouluksi vois tehdä jonkun lumi/jää/enkeli sydeemin tai tonttumajan. Ja kesäksi joku kiva viherhuone... Suunnittelun asteella siis vielä.

893565.jpg

Tuon pienen kahvikaluston sain äidiltäni tuliaisina Vaasan reissulta, tais olla muuten myös Indiskasta ostettu.

Laitanpa samaan syssyyn vielä kuvan lopustakin kaffeserviisistä, jotka asettelin samalla koulutusreissulla ostettuun vitriinikaappiin.

893552.jpg

893551.jpg

 

Luultavasti tämä kaappi tulee nukkekotiini, ehkä tuunattuna tai ihan siltään.

Kuvailin äsken myös loppukesän aikana virkkamiani minijuttuja, ja laitan nyt sitten tähän nekin kuvat, vaikka nämä siis ovat keskeneräisiä, osasta kyllä puuttuu vaan päättely.

893563.jpg

Tuosta isommasta perhosjutusta suunnittelin nukkekotiin vanhemmille sängynpeitettä. Pitäs vaan ensin tehdä se sänky. Nuo pikkuiset ovat liinoja ja koristetyynyn tekele, eli etu ja takakappale. Ja ylimmät pienet on patalappuja.

893555.jpg

893559.jpg

 

Saas nähä, millon saisin oikein ajan kanssa paneutua tuohon askarteluun. Lasten harrastukset on pyörähtäneet käyntiin, ja näyttää siltä, että tänä talvena perjantai ja lauantai-illat ovat ainoat, kun lapsilla ei oo kummallakaan mitään. Lauantaina on kyllä miehellä sulkapallo, joten perjantai-illaksi pitäs varata itelle askarteluvuoro. Se vaan on siitä huono, että ainaki toistaseks oon ollu työviikon, ja lasten hoitoon kuskaamisen jäljiltä perjantai-iltaisin kaikkea muuta kuin intoa ja energiaa täynnä. Eli rättipoikki ja aivan kuitti. Iltaisin sängyssä kyllä aina mietin kaikkia ihania askartelujuttuja. Eilen jopa tv:n ääressä kudoin yhden maton nukkekotia silmällä pitäen. Mua kiinnostas alkaa kokeilemaan ristipistelyä, mutta minikoossa se vaatii niin hyvän valaistuksen ja muutenkin semmoista keskittymistä, että tv:n ääreen sitä ei kannattane ottaa. Ja nämä mun suunnitelmat on siinä mielessä suuria, etten oo ikinä tehny  ristipistoja, joten luultavasti siitä ei tuu yhtään mitään.

Nyt jään odottelemaan, että muuttuuko nuo punaiset rastit joskus kuviksi, ja odotellessa käyn vähän blogeja kiertämässä. Kohta pitää sitten alkaa patistella lapsoset nukkumaan.

Muokkauslisäys:

sain Siirisofialta haasteen:

Tehtävänanto:

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Eli nyt saunan jälken ylläni on ikivanha yöpaita, semmoinen "mekkoyöppis", jossa on muumimamman kuva. yöppis on punainen ja siinä on tumman siniset hihat. Ja asusteena ihanat (oikeasti) Mummun kutomat harmaat villasukat, joissa on tumman ruskeat varret. Muuta ei sitten tällä kertaa olekaan, jos ei silmälaseja ja kihla- ja vihkisormusta lasketa.

Piti muuten oikein miettiä, että milloin oon tämän yöpuvun ostanut, muisti riittää niin pitkään kuin esikoisen syntymän aikoihin, eli suunnilleen 12 vuotta vanha tämä taitaa olla. Onpa muuten hyvää laatua, kun kaikki saumat on ehjät ja muumiprinttikin aivan hyvä.

Ja sitten ne haastettavat... Näitä on niin monessa blogissa jo ollut, että taidan haastaa vain yhden, eli Hekku, olepas hyvä.