Meidän talossa ei näköjään tämä mööpleeraaminen lopu ollenkaan. Toisiks vanhin neiti sai huoneeseensa tänään enon entisen kirjahyllyn, ja sen seurauksena on nyt kaikki lastenhuoneet uudelleenjärjestelyn kohteena. Esikoinen saa leikkihuoneesta kirjahyllyn ja pikkutytöt sitten saa sen toisiks vanhimman tytön huoneessa olleen lastenkaapin. Toisaalta vähän motivoi neitejä siivoamaan, mutta olis mun puolesta tämä päivä voinu rennommissakin merkeissä mennä ku kolmen huoeen siivoamisessa. Aamulla oli hommaa saada reissun jäljiltä laukut tyhjiksi ja tavarat paikoilleen.

Meillä on kyllä ollu oikein mukava loma. Oli kiva nähdä sukulaisia ja pikkuista kummipoikaa, joka on pian viiden kuukauden ikäinen. Mummu ja pappakin sai vamasti taas tarpeeksi meistä vähäksi aikaa, kun meidän porukka tuppaa näkymään ja kuulumaan, missä nyt ollaankin.

Kävästiin me sen verran vanhempieni mökilläkin, että saatiin nappastua kuva siitä toissa jouluksi tekemästäni tiffanytyöstä.

505144.jpg

Päivällä kerkesin käydä askarteluhuoneessakin, tapetointihommissa. Oon sisustamassa yhtä laatikkoa, en nyt vaan oikein tiiä, että mikä sitä tulee. Alunperin haaveilin lelukauppa-roomboxista, mutta se taitaa olla lopulta liian pieni. Kuvia en viitti vielä tyhjästä laatikosta laittaa.