(On se kyllä oikeasti suuri vääryys, ettei kotiäidille tule lomaltapaluurahoja ;) )

No, terve vaan taas, kotona ollaan. Johan tuota melkein kolme viikkoa tuli Suomenmaata kierrettyäkin. Meillä oli ikäänkuin semmoinen "Suomi nurkasta nurkkaan"- reissu, vaikka Oulusta pohjoiseen ei kyllä ehdittykään. Kalajoen hiekoilla lojuttiin pari onnekasta hellepäivää.Huviteltiin Pwerparkissa yksi päivä. Naantalissa ihmeteltiin muumeja vesisateessa. Merellinen buffet nautiskeltiin merinäköalalla risteilyllä Maarianhaminaan. Minun elämykseni oli vierailu Malmströmin Marian ja Esan liikkeessä Forssassa. Virkistävä välietappi oli Kuusankoskella, missä päästiin saunomaan, ja ehdittiin mukavan sukuloinnin lisäksi tehdä pyykkihuolto. Loppuloma seurattiin sitten pesistä Lappeenrannassa, ja ehdittiin siinä lomaillakin kauniissa kesäkaupungissa.

Täällä kotona odotti kiireisen lähdön jälkeen melkoisen kotoinen sekasotku, onneksi sentään koti löytyi villinä rehottavan heinikon keskeltä. Ihana appiukko oli lämmittänyt vedet, niin päästiin suihkuun huuhtomaan matkan pölyt, ennen omaan sänkyyn taintumista. Vaikka reissussa ei vääsyttänytkään, niin kyllä sen huomasi, miten ihanalta uni maistui  omassa sängyssä. Oltiin eilen illalla kotona vasta puoli yhden aikoihin, ja aurinko tais tällä kertaa unohtua sinne eteläsuomeen. Kun astuttiin autosta ulos, alkoi ripsiä vettä.

 Nyt alkaa olla paikat sillä mallilla, että kohta päästään saunaan ja huomenna saadaan sään salliessa käydä nurmikon kimppuun. Matonpesu-urakkakin pitäs saattaa loppuun ja perjantaina alkaa seuraava pesisleiri. Se on onneksi tässä omalla kylällä ja meidän perheestä leirille lähtee vain yksi neiti, talkoohommiin sentään osallistutaan me muutkin. Toivotaan nyt, että saatais nauttia aurinkoisista säistä viikonloppuna ihan koko Suomessa.

Askartelurintamalle kuuluu uutta sen verran, että Forssasta löytyi nukkekotiin mm. asukkaat. Laittelen kuvia, kunhan tässä ehdin niin pitkälle. 

Nyt taidan kurkata, mitä ihanuuksia muut ovat tällä välin värkkäilleet, saas nähdä pääseekö tästä koko yönä nukkumaan...