Meillä alkoi tänään hiihtoloma. Huomenissa ollaan lähdössä muutamaksi yöksi reissuun. Mää inhoan lähtemistä ja pakkaamista. Onneksi nykyään isommat tytöt pakkaa omat kamppeensa itse, mutta mun heiniä on sitten noitten kahden pienimmän varusteista huolehtiminen. Otin hommasta aikalisän pakenemalla paikalta, ja sulkeuduin kellariin hermoja lepuuttamaan.

Päässä pyöri vain ajatus kahvilan myyntivitriinistä, ja sitä aloin sitten puuhaamaan paspispahvista ja läpinäkyvästä muovikannesta. Jonkunlainen vitriini niistä syntyikin. Vanha laatikko päätyy näin ollen kahvila-konditoriaksi. Seinille pitää kehitellä vielä hyllyjä ym. rekvisiittaa, mutta tässä nyt vitriini kakuilla täytettynä.

1335607.jpg

1335609.jpg

1335616.jpg

Tässähän olis nukkiksen äidille hyvä osa-aikatyöpaikka.

Toivottelen kaikille täällä kurkkiville mukavaa talvista viikkoa. Olipa sitten lomaa tai ei. Pitäkääpä peukkuja, ettei meillä kukaan enää enempää sairastuis, kohtalaisen hyvissä voinneissa ollaan tällä hetkellä. Tälle kahvilalle pyöri mielessä semmoinen nimi kuin Sininen kyyhkynen, tervetuloa siis sinisen kyyhkyn kahvilaan.