Sain joulukalenterista muutamia tilda-tyylisiä juttuja ja joulupukkikin toi tilda-kangasta ja -nauhoja. Lisäksi olen seurannut vierestä, kun kerhokamuni Jaana on valmistanut tildatyylistä mökkiä. Näiden yhteissummana sain jonkunlaisen hempeilykärpäsen pureman ja minun oli suorastaan pakko tehdä hempeä söpöilyboksi. Laatikko on taas iikkean sisustuslaatikko, jonka tapiseerasin tildapaperilla, puolipaneloin aaltopaffilla ja listoitin erilaisilla listoilla ja puutikuilla. Lattialankut ovat biltemasytykkeitä. Boksin sisustus on vielä kesken. Ajatukseni oli, että boksi olisi yhden hengen koti, jossa olisi vain välttämättömät.

Sain aikoinaan Auliinalta joulukalenterissa upean upon, joka mielestäni kuuluu ehdottomasti tähän boksiin. Ehkäpä boksissa asuu joku Marikki-kirjojen pyykki-Iidan tyyppinen henkilö, joka kulkee taloissa pyykkäämässä, ja pesee ihmisten pyykkejä myös kotonaan??? No saas nähä mikä tästä lopunviimein tulee, mutta nyt näyttää tältä.

Pöydän jalkoja pitää ehkä lyhentää, jotenkin on niin massiivisen oloinen. Takaseinälle pitäis kehitellä jonkunlainen keittelypaikka. Joku piironki kai pitäis myös olla vaatteille ym. kamppeille. Mattokin olis kiva...