Kaivelin varastoista noita muutamia lasitöitä, ja silmiin osui nämä:

422983.jpg

90-luvun alussa oli uus juttu tämä tilkkujen tökkiminen. Tämmöisiä puita tuli tehtyä melkoinen määrä, samoin kransseja samalla tekniikalla. Hauskaa, miten askartelutöissäkin on tavallaan eri asiat muotia. Nyt tuntuu, että skräppääminen, decot ja atc on aika pinnalla, samoin 3d-jutut. Mun askarteluhuoneessa on vieläkin parissakin laatikossa valmiiksi harkkosaksilla leikattuja kankaanpaloja. pitäsköhän alkaa tökkimään. oikeastaan vähän nyt harmittaakin, kun monet näistä tökkimiskankaista oli just ohuita ja pienikuvioisia, aika sopivia miniaskarteluihin olisivat.

Muistelkaapa tuonne kommenttiosastolle, tämmöisiä aikansa muotitekniikoita tai materiaalia. Paperinaru tuli mulla kans mieleen, yhteen aikaan siitä piti tehdä vaikka minkälaisia kukkia. Sinänsä kyllä käyttökelpoinen materiaali, ja mun mieluinen edelleen.

Joskus 80-luvun lopulla tein paljon tarlatan-pohjaisia ikkuna"tauluja", joihin maalattiin kohoväreillä luminen pihlajanoksa, ja siihen sitte liimattiin huovasta punatulkkuja. Samalla tekniikalla toteutettiin myös aukollisia joulukortteja.

Harmi, kun ei oo tullu kuvattua noita askarteluja aiemmin, niistä olis kiva koota semmonen muistojen albumi.